discul tachionic

0753528191-pret depozit !!!!!   energia tahionică este energia de legătură a universului şi este responsabilă pentru crearea tuturor formelor de pe această planetă. Energia tahionică este elementul cheie în curgerea energiei de la infinitul fără formă, până la forma perfectă. Acesta este continuumul energetic.


Ca la orice formă intr-un univers sub viteza luminii, Campul Energetic Subtil de Organizare (SOEF) nu poate depăşi viteza luminii. Acesta este un punct foarte important.

Lumea noastră este o lume a formei şi din această cauză, singura cale pentru lume de a crea o legătură cu energia puctului zero este prin……. energia tahionică.


Energia tahionică conţine în ea tot potenţialul necesar pentru a crea continuum energetic perfect în fiecare formă individuală de viaţă. Tot ceea ce se petrece în corpul uman de exemplu, există într-o formă perfectă în energia tahionică. Un exemplu excelent pentru acest lucru este regnul animal. Putem vedea că acele animale care nu au căzut sub influenţă umană în nici un aspect, trăiesc o viaţă complet sănătoasă. Mamiferele de exemplu au o durată de viaţă care este de şapte ori perioada lor de creştere. Pentru oameni, asta ar însemna 140 de ani de viaţă perfect sănătoasă. Din cele 40.000 de boli cronice şi degenerative care sunt cunoscute în medicina umană, doar câteva sunt cunoscute în cadrul animalelor sălbatice. Aceasta pentru că animalele sălbatice nu au capacitatea de a bloca continuumul energetic şi de a crea astfel deficienţe şi boli.

Firesc, natura este aproape perfectă şi astfel este şi caracteristica energiei tahionice.

Continuumul energetic este curgerea continuă a energiei, de la energia nelimitată a punctului zero, care, cu viteză supraluminică,  contractându-se în forma ei tahionică devine o forma finita.
Continuumul energetic se intinde de la expansiunea infinită fără formă la contracţia formei finite.

Odată ce înţelegem că acest continuum există, şi modul în care el funcţionează, putem înţelege efectele blocajelor în curgerea energiei în proces.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close