Extrase din cartea Acesta este Cuvantul Meu Alpha  si Omega

Extrase din cartea Acesta este Cuvantul Meu Alpha  si  Omega –

Evanghelia lui Iisus, Revelatia lui Christos pe care lumea nu o cunoaste
Revelata prin Gabriele din Wurzburg.
 Acesta este Cuvantul Meu Alpha  si  Omega
Evanghelia lui Iisus
Revelatia lui Christos
pe care lumea nu o cunoaste
Christos,
Fiul lui Dumnezeu,
Coregentul Cerurilor,
Mantuitorul tuturor oamenilor si a tuturor sufletelor,
Constructorul si domnitorul
Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant,
se reveleaza din nou.
 Introducere
Christos, Fiul lui Dumnezeu, a vorbit intotdeauna, in cei doua mii de ani care au trecut, prin gura unor profeti. Astazi, in aceasta mare cotitura a vremurilor, El se reveleaza din nou, prin profeta Sa. El explica si aprofundeaza invataturile Sale pe care le-a dat oamenilor pe cand era Iisus din Nazaret. Aceasta se intampla si in marea Sa opera de revelatie  Acesta este Cuvantul Meu. Alfa si Omega. Evanghelia lui Isus. Revelatia lui Christos pe care, intre timp, o cunosc adevaratii crestini din toata lumea.
Aceasta opera ne da o larga privire de ansamblu asupra a ceea ce a fost, ce este si ce va fi. Christos daruieste omenirii, in aceasta revelatie, recomandari atot-cuprinzatoare despre o viata cu adevarat spirituala, traita dupa Legile lui Dumnezeu. Prin urmare, se implinesc in aceasta opera cuvintele Lui pe care le-a rostit ca Iisus din Nazaret : -As mai avea multe a va spune … – (Ioan, 16, 12). Cladind pe Evanghelia lui Iisus, un text evanghelic care exista deja, in afara Bibliei, Christos descrie in cartea  Acesta este Cuvantul Meu, viata si actiunile Sale ca Isus din Nazaret; El ne arata, mai ales, cum putem trai, in vremea noastra, dupa Legile lui Dumnezeu, dupa cele Zece Porunci si dupa Predica de pe Munte si ne da posibilitatea sa privim in viitor, in a Sa Imparatie a Pacii pe pamant.
Predica de pe Munte a lui Iisus contine esenta Drumului Interior cu toate treptele si toate detaliile sale, Drum pe care Christos ni-l invata astazi, in Viata Universala, prin Cuvantul Sau Profetic. Drumul Interior,  Mai aproape de Tine, Doamne, este Drumul autocunoasterii si al invingerii greselilor omenesti, din iubire pentru Dumnezeu. Cel care parcurge cu succes aceasta cale spre iubirea dezinteresata, spre egalitate, libertate, unitate, fraternitate si dreptate primeste puterea de a implini tot mai mult Predica de pe Munte si Cele Zece Porunci in viata de zi cu zi.
Cartea de fata doreste sa ii faca pe oamenii care cauta sa inteleaga Predica de pe Munte – si nu doar partile continute in Biblie ci invataturile pe care Christos le da astazi omenirii, prin Cuvantul Sau Profetic, cu explicatii si aprofundari. Cartea de fata da, in plus, cititorului, o privire in profunzimea operei de revelatie Acesta este Cuvantul Meu. Alfa si Omega. Evanghelia lui Isus. Revelatia lui Christos pe care, intre timp, o cunosc adevaratii crestini din toata lumea.
In aceasta opera, Christos construieste pe baza cartii Evanghelia lui Isus. Ce a fost cu 2000 de ani in urma. Deoarece multe evenimente sunt transmise posteritatii incomplet iar alteori gresit, Christos explica si rectifica, astazi, acest text. Acele parti de care Domnul nu se ocupa amanuntit corespund, in esenta, cu adevarul vietii si actiunii sale ca Iisus din Nazaret. Christos aprofundeaza si dezvolta relatarile esentiale din Evanghelia lui Isus. Astfel, in opera completa « Acesta este Cuvantul Meu », este dat omenirii intreg adevarul, toate aspectele esentiale ale vietii lui Isus si ale invataturii Sale.
In cartea Acesta este Cuvantul Meu, dupa un pasaj sau dupa cateva pasaje din Evanghelia lui Iisus, urmeaza, de fiecare data, cuvintele prin care Christos, in anul 1989, explica, rectifica si aprofundeaza aceste pasaje. Aceasta alcatuire a fost pastrata si in redarea extrasului de fata. Pentru a structura textul si a-l face mai lizibil, am adaugat titluri la fiecare capitol.
Pentru cititorul care doreste sa infaptuiasca poruncile Predicii de pe Munte in viata sa este importanta si urmatoarea informatie : dupa ce a revelat continutul complet al Predicii de pe Munte si Drumul spre Dumnezeu aflat in interiorul fiecarui om, Christos a mai revelat, in anul 1991, supremul, Legea Absoluta, in opera Sa : « Marile invataturi cosmice ale lui Iisus din Nazaret catre apostolii si discipolii Sai care puteau sa il inteleaga. Viata oamenilor cu adevarat plini de Dumnezeu ». Legea absoluta este Legea cerurilor data ca ajutor suplimentar tuturor acelora care au pornit catre purificarea inimii, prin infaptuirea Legii lui Dumnezeu.
Dumnezeu a dat si da. El nu intreaba daca oamenii recunosc Cuvantul Lui, Cuvantul lui Dumnezeu si daca traiesc dupa el. Fiecare poate examina si se poate decide. Cine poate intelege, sa inteleaga.
 
Prietenii lui Christos
din Viata Universala
Capitolul 1
Voi sunteti lumina lumii
7. Voi sunteti lumina lumii. Orasul construit pe o colina nu poate fi ascuns. O lumina nu se aprinde pentru a fi pusa sub obroc ci pe un candelabru, dand lumina tuturor celor care sunt in casa. Lasati deci lumina voastra sa lumineze in fata oamenilor pentru ca ei sa vada faptele voastre bune si sa Il preamareasca pe Tatal vostru din cer. (Cap. 25, 7)
 Eu, Christos, explic, rectific si aprofundez cuvantul:
 Eu Sunt lumina lumii.
       Prin cei care Imi sunt fideli, prin barbati si femei care indeplinesc vointa Celui vesnic, ea straluceste acum, mai intens, in aceasta lume.
Am plasat lumina Mea sub stindardul intelepciunii si a dreptatii divine pentru a-i ilumina pe toti cei de buna credinta.
Frati si surori ale Mele in Imparatia pacii lui Isus Christos, este important ca voi sa stiti ca am facut sa straluceasca, putin cate putin, lumina Mea in raza partiala incarnata a intelepciunii divine. Am chemat pe copilul omenesc in care principiul feminin al heruvimului intelepciunii divine era incarnat; i-am facut cunoscuta misiunea sa spirituala care se manifesta, de atunci, din ce in ce mai mult, in sufletul sau.
Sa stiti ca, atunci cand, intr-un suflet incarnat, misiunea spirituala incepe sa se insufleteasca, Legea vrea ca omul respectiv sa fie facut atent si sa fie intrebat daca este gata sa accepte ceea ce este activ in sufletul sau. Copilul uman a acceptat in aproximativ acesti termeni : Tu, Cel Vesnic, sunt servitoarea Ta, sa mi se intample dupa voia Ta.
Atunci a inceput pentru ea marea misiune universala ce consta in a fi profeta si mesagera Mea pentru intreg pamantul. Lumina Mea a fost tot mai stralucitoare si puternica in sufletul sau pana cand, in final, a ajuns sa straluceasca prin toata fiinta sa umana. Cand aceasta a fost suficient de puternica pentru a transmite Cuvantul Meu sfant si etern, Eu am trimis-o in aceasta lume. Sub conducerea Spiritului Meu, ea a calatorit in tari si orase din diferite continente. Am transmis Cuvantul Meu etern in numeroase revelatii date prin ea.
Lumina Mea a stralucit in aceasta lume, pe acest pamant, prin diferite fatete ale adevarului etern. Ea este intelepciunea iesita din Dumnezeu.
La lumina Mea s-au aprins, in imensa epoca a transformarilor, mereu mai multe inimi. Oamenii au recunoscut, in Cuvantul Meu, adevarul etern. Tot mai multi oameni au parcurs Drumul Interior si au primit darul vietii, invatamintele si lectiile din adevarul etern pentru a se apropia de Dumnezeu, de Esenta eterna.
Multi barbati si multe femei au devenit prietenii mei credinciosi caci au implinit voia lui Dumnezeu. Ei s-au infratit in Spiritul Meu si au devenit pionieri pentru Noua Era, ei au creat fundamentul Imparatiei lui Dumnezeu pe acest pamant si au inceput sa construiasca pe acest fundament.
Din ce in ce mai multi oameni au devenit cautatori ai luminii. Pe drumul spre viata interioara ei si-au intetit, tot mai mult, flacara interioara cu ajutorul luminii Mele si s-au alaturat pionierilor pentru a lucra cu ei in Noua Era.
Recunoasteti si ca, prin invataturi profunde pe care Le-am dat prin intermediul intelepciunii divine incarnate, ei au recunoscut Legile Eterne si au trait tot mai mult in dreptatea lui Dumnezeu.
In toate epocile, pionierii au trebuit sa depaseasca si esecuri. Dar, in fiecare din esecurile lor, ei au recunoscut propria slabiciune si au stapanit-o cu Mine, Christos. Ei s-au cait de comportamentul lor negativ, s-au rugat si L-au laudat pe Dumnezeu pentru conducerea sa neobosita, chiar prin esecurile lor. Astfel, acesti barbati si femei s-au intarit in Mine, Christos.
Ei nu au considerat ca victoriile obtinute in Mine, Christos, ar fi fost ale lor. Ei au multumit si au laudat Numele etern si s-au bucurat ca Eternul a putut realiza prin Mine si Eu prin ei si cu ei ceea ce era de facut pentru era de lumina in care voi traiti acum.
Prin punerea in practica a legilor eterne, barbatii si femeile care imi erau fideli s-au apropiat tot mai mult de Mine si au devenit constienti de conducerea Mea. Cel Vesnic, Dumnezeu, Tatal nostru, al tuturor si Eu, Christos, am vorbit prin raza partiala incarnata a intelepciuniii divine. Fara incetare, Noi am indemnat pe pionieri sa isi depuna greselile inca prezente. Tatal Meu si cu Mine, Christos, i-am dirijat, in paralel, spre recunoasterea de sine, facandu-i atenti imediat cum actionau impotriva Legii liberului arbitru. Noi le-am explicat cum sa isi repare propriile greseli. Vesnicul si Eu, Christos, Ne-am revelat asupra tuturor intrebarilor si situatiilor esentiale. Noi i-am ghidat spre raspunsuri si intrebari legitime. Ei au purificat, fara sa astepte, ceea ce aparea, astfel incat a putut fi purificat ceea ce nu corespundea Legii eterne.
Epoca pionierilor a fost o epoca mare pentru ca ei au vorbit cu Dumnezeu care li se revela prin marea lumina a intelepciunii divine. Prin aceasta uniune profunda cu Dumnezeu Tata-Mama si cu Mine, Mantuitorul si Fratele lor divin, ei s-au intarit interior tot mai mult. Ei au devenit tot mai plini de iubire si intelepciune.
Ceea ce eu revelez aici, in cartea „Acesta este Cuvantul Meu” s-a derulat de-a lungul unui proces de evolutie care s-a derulat pe mai multe generatii. Primii pionieri pentru Noua Era nu au fost cu adevarat constienti de marea lumina care traia printre ei, deoarece raza partiala incarnata a intelepciunii divine s-a comportat ca o sora printre alti frati si surori, fara a se afirma pe sine. Aceasta fraternitate simpla, impreuna cu o mare umilinta si un profund respect pentru Dumnezeu au facut sa se nasca, intre anumiti pionieri, o adevarata fraternitate. Deoarece corpul ei spiritual era una cu Dumnezeu, cu viata, inalta purtatoare de lumina a fost o sora capabila sa ii sfatuiasca in fiecare circumstanta si in fiecare situatie.
Recunoasteti, voi cei care traiti in noua era: toate acestea si mult mai multe decat au fost relatate, au trebuit sa se intample pentru ca lumina Mea sa straluceasca, mereu, tot mai mult in aceasta lume. Ea a stralucit puternic in timpul marii schimbari de era si a pregatit noua era prin intermediul celor fideli Mie.
Pionierii in Mine erau un detasament spiritual de lupta. Ei au luptat conform Legii vietii, a iubirii si a liberului arbitru.
Dupa ce au incheiat Alianta cu Dumnezeu, Eternul, ei au trait si au actionat in Noul Ierusalim care s-a nascut pornind de la lumina primordiala centrala a Comunei Aliantei Noul Ierusalim. Pornind de la Comuna Aliantei Noul Ierusalim, in timpul generatiilor urmatoare, puternicul oras Ierusalim, a aparut in materia terestra care a devenit tot mai fina.
Orasul Noul Ierusalim, construit pe coline nu poate fi ascuns. El lumineaza si straluceste ca lumina primordiala si centrala pentru intreg pamantul.
Impulsurile pentru intreaga Imparatie mondiala a lui Iisus Christos sunt date pornind de la orasul construit pe coline, Noul Ierusalim. Orasul Noul Ierusalim este centrala de distributie pentru Imparatia Pacii lui Isus Christos. Astfel a fost revelat si asa este.
 Urmati-Ma
 8. Sa nu credeti ca Eu am venit sa distrug Legea sau profetii. Eu nu am venit sa distrug ci sa implinesc, Caci, cu adevarat, Eu va spun, pana nu dispar cerul si pamantul, nu va disparea nici cea mai mica litera, nici o iota din lege si din profeti; toate acestea se vor implini. Dar iata, unul care este mai mare decat Moise se afla aici si acesta va va da Legea superioara, chiar Legea desavarsita si acestei legi sa va supuneti. (Cap. 25, 8)
 
Eu, Christos, explic, rectific si aprofundez cuvantul:
 
Ca Iisus din Nazaret, i-am invatat pe barbatii si pe femeile care M-au urmat precum si pe toti cei care M-au ascultat, parti din Legea perfecta, din legea absoluta. Le-am explicat ca Legea absoluta a iubirii radiaza si in legea semanatului si a recoltei, deoarece spiritul este omniprezent si actioneaza si in legea semanatului si a recoltei, in legea caderii.
Prin Mine, ca Iisus din Nazaret, Christosul incarnat, si prin toti ceilalti profeti adevarati ai lui Dumnezeu, Eternul i-a invatat si i-a facut atenti pe copii Sai din planurile nedesavarsite ca legea caderii, legea semanatului si a recoltei, este mereu activa. Cel care nu se razgandeste la timp si nu face cale intoarsa va trebui sa suporte efectele cauzelor pe care le-a emis. Dumnezeu a fost si este activ si in vremurile acestea (1989) in a-i conduce pe toti copii Sai umani si toate sufletele catre inima Sa, acolo, in Legea iubirii eterne, inainte ca recolta – si anume efectele cauzelor create de ei – sa cada asupra lor. Eternul ii conduce prin Mine, Christos, catre autocunoastere. El le-a dat si le da puterea sa purifice ceea ce au recunoscut si recunosc ca fiind pacat si greseala.
Christos, care Eu Sunt, a venit in Iisus din Nazaret pe acest pamant, in aceasta lume, pentru a-i invata pe oameni Legea eterna, in calitate de Fiu al oamenilor, si pentru a le fi exemplu in viata, pentru ca ei sa poata recunoaste drumul catre Tatal etern si sa implineasca Legea Lui astfel incat ei sa poata sa intre din nou in locuintele lor eterne pe care El le tine la dispozitie pentru toti copii Sai.
Oamenii care M-au urmat in timpul prezentei Mele pe pamant si au implinit Legile eterne au fost urmasii Mei adevarati.
In urmatoarele generatii, a existat apoi crestinism si crestinism de fatada, urmasi adevarati care M-au urmat pe Mine, pe Christos, din propria lor vointa libera, respectand legile Predicii de pe Munte precum si crestini de fatada care doar au vorbit despre Mine, despre Christos, dar au actionat impotriva Legilor. In afara acestora, a mai existat si o asa numita urmare fortata care a luat nastere prin crestinarea silita a maselor prin intermediul bisericilor.
Recunosteti! In Legea eterna nu exista nici o constrangere. Dumnezeu, Eternul, a dat, tuturor copiilor Sai, o vointa libera. Cel care se hotaraste liber are, prin hotararea sa libera, puterea pentru ceea ce determina crestinismul adevarat: egalitatea, libertatea, unitatea, fraternitatea si dreptatea. Toate constrangerile isi au originea in legea semanatului si a recoltei care se numeste si legea caderii. Omului ii este data porunca sa isi aleaga liber drumul spiritual. Eu, Christos, am oferit si ofer Calea spre inima lui Dumnezeu, dar nu silesc pe nici un om sa il parcurga. Cel isi constrange semenii, traieste si el sub constrangerea legii caderii si intruchipeaza gandul caderii.
Unele asa numite confesiuni crestine ii constrang pe credinciosi sa se boteze cu apa. Copii mici a caror vointa libera nu este dezvoltata si care, din acest motiv, nu pot decide pentru ei insisi, sunt obligati, prin botezul cu apa, sa capete calitatea de membru al unei biserici si, prin urmare, sa participe si la celelalte rituri ale acesteia.
Aceasta este o interventie in vointa libera a fiecaruia, este o crestinare fortata. Aceste proceduri apartin legii caderii.
Oamenii care nu Ma primesc si nu Ma accepta, pe Mine, Christos, din cea mai profunda convingere interioara au, adesea, mari dificultati in a intelege just si in a primi Cele Zece Porunci extrase din Legea eterna, deoarece acestia, prin multe instrainari, forme dogmatice, rituri, obiceiuri si culte, au fost impinsi in planuri joase. In cadrul confesiunilor, aceste instrainari au devenit lucrul principal fara a avea ceva in comun cu crestinismul interior, cu religia interioara, ci se trag, partial, direct din vremea politeismului si a inchinarii la idoli si, prin aceasta, din domeniul planurilor caderii.
Doar cand un om se elibereaza, prin libera vointa, de dogmele si formele impuse lui, de rituri si culte ca si de reprezentarile sale despre Dumnezeu, el poate fi condus, incet, in interiorul lui, in fiinta sa adevarata. Acolo, in fiinta sa interioara, se gaseste apoi, el insusi, ca fiinta adevarata in Dumnezeu si ca locuitor al Imparatiei lui Dumnezeu, cea care se afla in interior, in fiecare om. Aceasta viata interioara este religia adevarata, religia interioara.
Recunoasteti: Legea eterna, atot-cuprinzatoare, universala, legea cerurilor, este Legea de neclintit. Este Legea tuturor Fiintelor pure. Prin cadere, a luat fiinta legea semanatului si a recoltei iar ea poate fi desfiintata numai prin infaptuirea Legilor eterne. Insa ea nu poate fi ocolita. Legea semanatului si a recoltei actioneaza in fiecare suflet pana cand pacatul este recunoscut, purificat, ispasit si incredintat Mie, Christosul lui Dumnezeu. Atunci, legea caderii este anulata in suflet. Sufletul este, apoi, in cea mai mare parte, eliberat de impuritatea lui, el devine, iarasi, fiinta pura in Dumnezeu, care traieste Legea Absoluta, fiindca tinde iar spre Legea Absoluta, atot-stapanitoare, a iubirii si a vietii.
Legea semanatului si a recoltei este valabila pana cand ceea ce este antagonic este compensat si transformat in energie pozitiva si pana cand fiecare fiinta traieste din nou in Dumnezeu, cel din care a luat fiinta. In masura in care toate fiintele din Dumnezeu au intrat iar in inima lui Dumnezeu, in Legea Absoluta, toate planurile de purificare se vor transforma – toate planurile partial materiale si cele materiale, inclusiv pamantul – in energie cosmica si vor vibra iar in Legea Absoluta. Atunci legea caderii este desfiintata si iubirea lui  Dumnezeu este constienta si domneste peste tot, in intreaga Fiinta, in fiecare fiinta.
Nici o iota nu va fi luata din Legea eterna care a fost adusa de profetii adevarati, inainte de Mine si dupa Mine si pe care Eu, Isus din Nazaret, am trait-o ca sa aveti un exemplu viu.
Daca se spune: „nici cea mai mica iota”, atunci aceasta inseamna un anumit aspect al adevarului etern si nu litera sau cuvantul oamenilor ca atare. Cuvintele omenesti sunt adesea doar simboluri care ascund miezul. Doar cand omul poate patrunde cu simtirile sale dincolo de limbajul simbolic, el recunoaste adevarul si sensul vietii care se afla ascuns adanc in cuvintele omenesti.
„Legea superioara” este pasul spre legea desavarsita. Ea este predata in planurile de pregatire aflate in fata portilor cerului, fiintelor care sunt, in mare masura, pure si care vin de pe pamant si din domeniile sufletelor. Ea arata fiintelor care sunt pure in cea mai mare masura, cum se reactiveaza radiatia legitima in trupul spiritual pentru a putea fi aplicata in infinitate.
Ca Iisus din Nazaret, i-am invatat pe oameni parti din Legea desavarsita, din Legea Absoluta. Adevarul intreg a trebuit sa ramana inca ascuns oamenilor acelor vremuri deoarece erau prea puternic legati de credinta politeista si erau orientati spre diferitele directii ale credintei acelor vremuri. De aceea, Eu am spus in sensul urmator: cand timpul va veni, Eu, Spiritul adevarului, va voi conduce in intreg adevarul.
Pe muntele Golgota – care inseamna Locul Capatanii – Eu am fost crucificat de romani deoarece poporul evreu nu M-a acceptat si nu M-a primit ca fiind Mantuitorul. Desi, in valea Iordanului, de la un capat la altul al tarii, am propovaduit, i-am invatat pe oameni, am vindecat si am dat multe semne ale Divinitatii Mele, incapatanatul popor evreu a ramas supus oamenilor templului si a devenit, astfel, complice la moartea lui Iisus din Nazaret.
Odata cu cuvintele „Totul s-a savarsit” scanteile Mantuitorului au intrat in toate sufletele impovarate si cazute. Prin aceasta am devenit si Eu Sunt Mantuitorul tuturor oamenilor si a tuturor sufletelor.
Ca si Christos al lui Dumnezeu, Eu am actionat si actionez in continuare. In toate generatiile pana la vremea de astazi (1989), M-am revelat si Ma revelez prin instrumente cu adevarat divine, prin oameni cu suflete in cea mai mare masura purificate.
In aceasta puternica schimbare a vremurilor in care vremea luminii se apropie tot mai mult de oameni, Eu ii invat Legea Eterna cu toate fatetele ei iar tot mai multi oameni parcurg Drumul spre Interior, catre Iubirea lui Dumnezeu.
A venit vremea pe care Eu am anuntat-o ca Isus din Nazaret: „Acum nu puteti sa purtati, sa intelegeti, dar cand va veni Spiritul adevarului, El va va conduce in intreg adevarul”. Acum, Eu Sunt in Spirit printre ai Mei, calatorii fideli spre Fiinta eterna, spre constiinta Tatalui Meu si ii invat Legea Absoluta, eterna pentru ca si cei care vor trai in Imparatia Pacii sa o implineasca si sa traiasca in Mine si Eu prin ei.
Cuvintele mele sunt viata, sunt Legea eterna. Ele se pastreaza in pelerinii care merg spre viata eterna si in multe insemnari scrise – cum este aceasta carte – pentru Imparatia Pacii a lui Iisus Christos.
Recunoasteti: doar Legea eterna a iubirii elibereaza omul  – nu legea semanatului si a recoltei. Aceasta ii aduce doar suferinta, boala, nevoie si lancezire.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close