Legile succesului !!!

f7c11-mihaill

Legea succesului  – Fiecare dintre noi este programat pentru succes. Trebuie să conștientizezi că ai absolut tot ce au avut și cei ce au reușit în viață, că ai același punct de pornire, aceleași oportunități. Deci trebuie doar să îți dorești cu adevărat să ai succes!

Legea gândirii – Toți gândim. Gândul este energie. Gândurile pozitive produc energie pozitivă, gândurile negative nu produc decât energie negativă. Programează-te pe pozitiv!

Legea aprovizionării – Fii nesățios, dorește-ți mai mult și mai multe. Dacă nu-ți dorești nimic, nu îți creezi imboldul pentru a lupta, nu ai un țel, nu ai un vis. Refuză să-i asculți pe cei care îți spun că ai tot ce îți poţi dori, că nu îți mai lipsește nimic. Fixează-ți mereu noi idealuri!

Legea primirii – Nu refuza să primești ajutor. Învață să îl primești, ca să înveți să îl ceri.

Legea creșterii – Totul în natură crește, dar știm că există și descreștere, există și scădere. Este aceeași lege, dar prost aplicată. Dacă ție îți merge din ce în ce mai rău, cauza este proasta înțelegere și aplicare a acestei legi. Sensul normal al naturii este creșterea spre mai mult și spre bine, spre pozitiv.

Legea non-rezistenței – Avem tendința să ne încrâncenăm, să ne încăpățânăm să iasă totul după cum vrem noi, dar poate că sensul unei experiențe este altul. Poate că nu totul trebuie să iasă cum crezi tu la un moment dat. Mai bine acceptă. Dacă te opui, deci încerci să reziști legilor Universului, atunci soarta te va pune iar și iar în fața aceleiași probleme, până iese așa cum Universul vrea.

Legea compensării – Universul compensează întotdeauna un minus cu un plus. Nu dispera, așteaptă plusul!

Legea iertării – A nu ierta înseamnă a fi în război cu tine însuți – ori asta înseamnă absența armoniei. Nu poți spera ca lucrurile să meargă bine în viața ta dacă nu știi, nu poți să ierți. Începe cu tine! Iartă-te pe tine! Vei fi uimit să afli că toate reproșurile pe care ți le faci se traduc prin non-iertare! Ești prea dur cu tine, deci cum să fii altfel cu ceilalți?!

Legea atracției – Nu se referă decât prea puțin la atracția fizică dintre două persoane, ci mai degrabă la faptul că atragi în viața ta persoane, fapte, întâmplări, chiar obiecte – și că nimic nu este întâmplător! Trebuie, conform legilor Universului, să te întâlnești cu cineva anume – care este fie o binecuvântare, fie o lecție din partea Universului!

Legea sacrificiului – Sacrificiul nu este văzut drept pierdere, ci câștig! Trebuie să faci un mic efort, să faci loc în viața ta pentru binele pe care îl meriți. Binele nu vine pur și simplu și se instalează în viața ta. Trebuie să muncești pentru el!

Legea obedienței – Spunea el că ar fi cea mai importantă! Rebelii, în general ajung să fie pedepsiți pentru rebeliunea lor. La fel se întâmplă și în mintea noastră. Doar că aici nu vorbim de obediența față de ceilalți, ci față de toate aceste legi. Asta înțelege el prin legea obedienței. Este legea căutării armoniei, medierii între toate celelalte legi – este legea-constructor și, odată aplicată, nimic nu îți poate sta în cale!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close