Remedii naturale fibroame !

15167467_370998049910337_4321417419052587014_o

Remedii naturale pentru fibroame

În herbalism fibroamele sunt văzute ca un simptom, nu o boală. Deci, mai degrabă decât tratarea simptomelor – în acest caz fibroame – obiectivuleste de a aborda cauza și dezechilibrul de țesut care stau la baza, astfel încât fibromii să poată rezista singuri.

 Fibroamele pot fi cauzate de stagnarea pelviană și de funcția hepatică slabă(poate un supliment cu ARMURARIU nu ar strica). Femeile cu fibroame uterine pot avea dominația cu estrogen, care poate fi cauzată de toxicitatea mediului, precum și de întreruperea endocrină și funcția hepatică slabă. Rezistența la insulină poate juca de asemenea un rol important .

În medicina tradițională chineză, fibromul uterin poate fi cauzat de stagnarea sângelui, stagnarea flegmului și stagnarea hepatică a ficatului.

Fibrele uterine sunt cauzate de o varietate de dezechilibre subiacente. Cele mai reușite tratamente naturale pentru fibroame uterine vor avea loc odată cu evaluarea întregii persoane, astfel încât să se poată crea un plan personal.

Remedii din plante pentru fibroame uterine

Plantele medicinale pot aborda în mod eficient motivele care stau la baza creșterii fibroide, astfel încât organismul să restabilească sănătatea în mod natural. Dieta, stilul de viață și vitaminele pot juca, de asemenea, un rol important.

 

Ierburi Decongestive pelvine pentru fibroame uterine
Aceste plante mișcă stagnarea în pelvis, acționând asupra sistemului limfatic, îmbunătățind funcția hepatică sau tonificând chiar uterul. Unele dintre aceste ierburi sunt cel mai bine luate pe plan intern, în timp ce unele pot fi utilizate extern pentru a promova mișcarea în pelvis.

Ierburi hepatice pentru fibroame
Aceste plante se adresează în mod specific funcției hepatice. Funcția slabă a ficatului este adesea văzută ca o cauză principală a fibromilor uterini. Funcția slabă a ficatului poate determina acumularea de toxine în organism, precum și clearance-ul slab al hormonilor, ceea ce duce la dezechilibrarea hormonilor.

pe langa armurariu, vedeti si plante pentru ficat in acest articol despre icter precum si ierburile cresc producția și eliberarea de bilă. Majoritatea plantelor (inclusiv fructe legume) AMARE (exemplu greofruit )sunt colagoggi. Deoarece aceste ierburi stimulează secreția de bilă, ele stimulează peristaltismul și sunt, prin urmare, oarecum laxative în natură. Ele ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și pot crește capacitatea unei persoane de a digera grăsimi.

De asemenea,  o curatare ( de exemplu cu suc de mere , de struguri si sare amara de magneziu/sare epson si ulei masline – Andreas Moritz) cat si deparazitare( de exemplu cu cuisoare, nuc negru si pelin – metoda Hulda Clark) pericodica a ficatului este binevenita!!!

Plante antispastice pentru fibroame
Plantele antispastice pot fi folosite pentru a relaxa fibrele musculare și pentru a reduce astfel durerea asociată cu fibroamele.

Plantele antispastice influențează sistemul nervos pentru a ameliora tensiunea musculară și crampe. Fiecare dintre aceste plante are o afinitate pentru utilizări specifice (de exemplu, crampe menstruale, crampe ureterale, crampe la nivelul piciorului, umeri musculare tensionate etc.)

Plante hrănitoare pentru fibroame
Ierburile bogate în fier, magneziu și calciu pot să abordeze anemia și să prevină pierderea excesivă de sânge.

Ierburi stiptice pentru fibroame uterine
Aceste plante pot opri sângerarea menstruală excesivă.

Adaptogen Herbs pentru fibroame uterine
Plantele Adaptogen se adresează accesului HPO și pot sprijini sănătatea generală a sistemului endocrin. (Femeile cu fibroame uterine au adesea dominanță estrogenică.)

Plantele Adaptogen sunt plante care întăresc axa HPO (hipotalamus, pituitar, gonadal).Luate de-a lungul timpului, ele vă consolidează sănătatea și sănătatea globală și vă ajută să aveți mai multă rezistență la efectele negative ale stresului.

Nu toate plantele adapogene sunt create egal. Fiecare planta are propriile indicații specifice și potrivirea pentru o persoană sau alta. Mai ales când aceste ierburi sunt potrivite pentru tine dintr-o perspectivă energetică, acestea sunt plante sigure care pot fi luate în cantități mai mari pentru o perioadă lungă de timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close