CELE 7 NIVELE ALE TRAIRII

Indurarea Divina.2

CELE 7 NIVELURI ALE TRAIRII

  1. Nume – specific unei persoane – diagnosticul.
  2. Fapte – specific unui grup de persoane – simptomele.
  3. Emotii – specifice omenirii
  4. Iluzii (Fantasme)– specifice regnului animal.
  5. Senzatii – fenomen terestru comun regnurilor animal, mineral, vegetal.
  6. Energia – este in tot universul.
  7. Nivelul 7

Persoana este fixata predominant la un nivel in trairea sa, nu numai in boala, ci in toate si se exprima ca atare. Ex .: cutremur – 2 = de 8 grade la ora3, = am fost teribil de  speriat, 4 = m-am simtit ca si cand lumea intreaga s-ar fi distrus, 5 = am fost zguduit cu totul,      = miscare, viteza, directie, culori, sunete, pattern energetic.

 

Nivelul 7 este un “spatiu gol”, limitat in timp, inchide cercul celor 7 niveluri.        Contine potentialul intregului univers, il experimentam cand suntem conceputi si la moarte. Din el se formeaza modelul energetic.

 

Energia este imateriala. Somatizarea ei este Senzatia. Energia e universala. Un model energetic poate fi acelasi pentru un om, un animal, o planta sau un mineral.

Modelul energetic tulburat este caracteristic a “ceva” din univers neuman = boala.

Daca cele doua modele, uman si neuman, se armonizeaza intre ele, cat de cat, modelul neuman apare in hobiuri, interese si mai ales in vise.

 

Senzatia vitala este expresia modelului energetic imprumutat din natura si se manifesta in tot : acuza principala, simptome caracteristice, hobiuri, interese, vise, gesturi ale mainilor, cuvinte, metafore, imagini, senzatii. In sanatate nu este sau poate fi temporara si adecvata intr-o actiune, nu este fixa.Patologic, in boala, este fixa, manifesta in tot.

 

Iluzia este imaginea falsa prin care senzatia vitala este perceputa de minte in orice situatie, adevarata pentru ceva din alt regn.

 

Emotiile decurg din iluzie. Sunt 3 de baza : furie, frica, suparare si opusele lor : calm, bucurie, siguranta. Emotia variaza dela om la om, e individualizata.

 

Fapte – emotiile sunt baza faptelor, implica intelectul si gandirea.

 

Nume – acumularea de fapte duce la identificarea, numirea obiectului.

 

Energia vitala se reduce dela nivelul 6 la 1. Tulburarea energetica duce la tulburarea senzatiei vitale, care duce la iluzii, care duc la emotii, care duc la simptome patologice, care formeaza boala. O substanta din natura cu acelasi model energetic poate restaura sanatatea. In cursul consultatiei trebuie recunoscute toate nivelurile. Tinta este Senzatia vitala, nivel la care se poate identifica miasma strans legata de senzatie si de aici remediul similimum.

 

MIASME

Miasma este felul in care se percepe Senzatia vitala, se exprima in atitudine si grad de disperare, este perspectiva umana a acestei senzatii anormale. Senzatia vitala si miasma sunt 2 aspecte ale aceluiasi fenomen = boala.                                                   Senzatia e “CE” al cazului, miasma e “CUM” si “CAT” al cazului.

 

Miasma acuta – Senzatia vitala e perceputa ca ceva brusc, temporar periculos si amenintator pentru viata.                                                                                        Atitudinea e de panica, reflex instinctiv de lupta sau fuga, exista speranta, totusi.                                                                            Cuvinte cheie : brusc, violent, panica, pericol, scapare, fara ajutor, teroare, frica, alarma.

 

Psora – Senzatia vitala e permanenta, nesiguranta de a depasi, exista speranta.

Atitudinea : efort, o lupta permanenta cu speranta succesului.                                               Cuvinte cheie : lupta, efort, incredere, dificultate, speranta, anxietate.

 

Sicoza – Senzatia e permanenta si fixa, dar nu distructiva, iremediabila, benigna.

Atitudinea e de acceptare si evitare, mascare, acoperire.

Cuvinte cheie : fix, acoperit, vinovat, ascuns, secret, evitat, acceptat.

 

Luetism – Senzatia e perceputa profund, permanenta, distructiva si fatala, fara speranta si disperata, senzatia de izolare, ca nimeni nu-l poate ajuta, singur pe lume, iremediabil.

Atitudinea e disperata

Cuvinte cheie : distrus, devastate, fara speranta, imposibil, suicid, homicid, sfarsit.

 

Miasma tifoida – intre miasma acuta si psora. Ceva subit, temporar si amenintator pentru viata, care cere mai mult de un raspuns instinctiv si care cere efort.

Atitudinea : efort concentrat pe o scurta durata.Daca efortul dureaza apare colaps.

Cuvant cheie : criza.

 

Miasma malarica – intre miasma acuta si sicoza. Senzatia e de situatie fixa, permanenta, benigna cu atacuri intermitente, cu sentimentul de persecutat si impiedecat.

Atitudinea : acceptare cu sentimentul ca e nenorocos, plangaret, nu e multa speranta, nefericit, teoretizeaza, fantazeaza. In acut poate fi un raspuns instinctiv.

Cuvinte cheje : atacat, hartuit, torturat, persecutat, impiedecat, nenoroc.

 

Miasma fungica ( Ringworm ) – intre psora si sicoza. Senzatia e permanenta si fixa, dar nu atat de iremediabila ca in sicoza.

Atitudinea e de speranta si lupta, alternata cu acceptare, nesiguranta, slabiciune interna.

Cuvinte cheie : incercare, efort, lupta, predare, acceptare.

 

Cancerinism – intre fixitatea sicozei si distructia luetismului. Senzatia e profunda, haos scapat de sub control, dar nu e distrugere totala, mai e ceva speranta.

Atitudinea : sfortare dincolo de puteri.

Cuvinte cheie : control, perfect, asteptari, ordine, haos, efort, supraomenesc.

 

Tuberculinism – intre sicoza si luetism. Senzatia e mai profunda si cu mai mare disperare decat in cancerinism – de opresiune, sufocare, capcana.

Atitudinea : activitate febrila si nevoia de schimbare totala, foarte mica speranta, distrugerea pare iminenta, izolare asemanatoare cu cea din luetism.

Cuvinte cheie : activitate, febril, schimbare, intens, libertate, opresiune, sufocare, capcana

 

Miasma leprei – intre tuberculinism si luetism. Senzatia e de distrugere, disperare, lipsa sperantei, opresiune.

Atitudinea e disperata, violenta ( sfasie, musca), fara speranta si cu sentiment de insingurare, izolare, a fost uitat de toti, mai ales de cei dragi, dezgust de sine, e murdar si blestemat.

Cuvinte cheie : opresiune, fara speranta, sufocare, izolare, declasat, nenoroc, blestemat, repulsie, murdar, dezgust, mutilate, muscat, sfasiat, disperat, nesuferit, sadism.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close