Pachet pentru picioare de Diva !!!

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

vein care vitabiotic

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

vein-care-design-nou

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

VeinCare este un preparat cu conţinut de hirudină, care poate oferi o soluţie naturală problemei picioarelor grele. Produsă de corpul lipitorilor, hirudina eliberează picioarele de senzaţia de greutate (umflare) şi încordare; în plus, poate avea şi un efect cosmetic, făcând ca pielea uscată şi sensibilă să arate fină, flexibilă şi catifelată. Preparatul conţine şi extract din planta Siegesbeckia orientalis, care are un efect calmant asupra pielii şi reduce iritaţiile de la nivelul acesteia.

Antioxidanţii joacă un rol important în protejarea venelor, dat fiind faptul că ateroscleroza şi alte boli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinţa efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Vein ProteX este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active care întăresc şi protejează venele. Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberi. Ghimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

Pachetul Vein contine crema pentru picioare Vein Care de la CaliVita, cu extract de lipitori si extract de Siegensbeckia care ajuta la mentinerea sanatatii vaselor capilare si un tub Vein ProteX  de la CaliVita care este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidinăghimbir şicurcuma ce combat radicalii liberi si întăresc şi protejează venele.

Vein Care  de la CaliVita este un preparat cu conţinut de hirudină, care poate oferi o soluţie naturală problemei picioarelor grele. Produsă de corpul lipitorilorhirudina eliberează picioarele de senzaţia de greutate (umflare) şi încordare; în plus, poate avea şi un efect cosmetic, făcând capielea uscată şi sensibilă să arate finăflexibilă şi catifelată. Preparatul conţine şi extract din planta Siegesbeckia orientalis, care are un efect calmant asupra pielii şi reduce iritaţiile de la nivelul acesteia.

Antioxidanţii joacă un rol important în protejarea venelor, dat fiind faptul că ateroscleroza şi alteboli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinţa efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Vein ProteX de la CaliVita este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active careîntăresc şi protejează venele. Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberiGhimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

Recomandari:

  • Ca adjuvant în tratamentul venelor varicoase, sau în prevenirea apariţiei acestora.
  • Persoanelor care petrec mult timp stând în picioare sau aşezate pe scaun în timp ce lucrează, iar acest lucru solicită foarte mult picioarele.
  • Persoanelor care poartă frecvent pantofi strâmţi şi incomozi.
  • Persoanelor obeze sau celor al căror stil de viaţă este sărac în activitate fizică şi acest lucru le afectează picioarele.
  • Persoanelor care petrec mult timp la serviciu stând în picioare sau aşezate pe scaun.
  • Persoanelor suferind de boli ale venelor şi celor care doresc să menţină structura sănătoasă a venelor.
  • Persoanelor afectate de obezitate.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-vein

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close