Dedicat pentru slabire frumoasa !

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–nopalin–shaker-roz

Dieta-One-Comenzi-CaliVita

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–nopalin–shaker-roz

105-single-default

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–pure-inulin–shaker-roz

Această dietă de 14 zile este uşor de urmat, flexibilă, nu te înfometează, îţi asigură o cantitate adecvată de carbohidraţi, proteine şi fibre.Şi nu doar două săptămâni: o poţi urma şi pe termen lung!

Află mai multe detalii despre dietă – Acceseaza : http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–pure-inulin–shaker-roz

Ce include pachetul Dieta One?

 • 2 pungi de Shake One (cu aromă de ciocolată şi de vanilie), care înlocuiesc o masă şi îţi garantează că nu te vei mai gândi la dulciuri.
 • 1 pungă de Burn One, care îţi sprijină metabolismul şi te pregăteşte de exerciţii.
 • 1 flacon de Pure Inulin, care îţi conferă senzaţia de saţietate datorită conţinutului de fibre.
 • + 1 shaker de calitate cadou, disponibil în culorile roz sau negru, însă dacă le cumperi pe ambele, le poţi combina cum doreşti.
 • + 1 borşură Dieta One cadou, unde, pe lângă descrierea detaliată a dietei de 14 zile, vei afla când şi ce trebuie să mănânci, planul de exerciţii fizice, reţete, ba îţi poţi chiar nota rezultatele în ea.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–pure-inulin–shaker-roz

Uită de dulciuri…

Cu toate ca fiecare avem diferite motive când începem o dietă sau ne schimbăm stilul de viață, un lucru e sigur: cel mai greu e să renunțăm la dulciuri. Prin urmare, îți sugerăm nu să te lupți cu pofta de dulciuri, ci să alegi o alternativă dulce, delicioasă și sănătoasă, pe care o poți consuma fără să te simți vinovat, care este ușor de preparat, iar conținutul său nutritiv poate înlocui o masă completă.

Delicioasa pulbere de proteine Shake One cu aromă de vanilie sau de ciocolată poate fi ușor preparată cu lapte sau cu apă, este simplu și perfect adaptabilă oricărei cure de slăbire. Conține vitamine, minerale, fibre și substanțe ce sprijină scăderea în greutate, astfel încât, pe lângă faptul că îți va satisface perfect pofta de dulciuri, poate înlocui o masă și este ideală pentru modelarea și regenerarea mușchilor după antrenament.

…și ia o doză de energie pentru antrenament!

Conform anchetei noastre, persoanele aflate la cură de slăbire nu fac deloc mișcare sau, în cel mai bun caz, numai mult decât în mod normal. Cum putem schimba acest lucru? Burn One accelerează și stimulează metabolismul, motiv pentru care reprezintă alegerea excelentă cu care să-ți începi ziua sau antrenamentul, pentru a primi toată energia de care ai nevoie. Pulberea de băut cu gust plăcut de lămâie, combinată cu o dietă adecvată și cu avtivitate fizică, sprijină scăderea în greutate cu ajutorul pulberei de capsaicină, l-carnitinei, cofeinei, ceaiului verde, cromului și clorlalte plante din compoziție.

Descriere Shake One 500 g

Pulbere de proteine cu aromă de ciocolată sau de vanilie. Se poate prepara uşor cu lapte sau cu apă şi este concepută special pentru curele de slăbire. Această pulbere gustoasă de proteine conţine vitamine, minerale, fibre şi substanţe ce sprijină scăderea în greutate.

Shake One Recomandări:

 • Persoanelor aflate la dietă, ca înlocuitor de mese, pentru a suplimenta cura de slăbire.
 • Tuturor celor care doresc să îşi satisfacă pofta de dulciuri într-un mod sănătos, fără a se simţi vinovaţi.
 • După antrenament, pentru regenerarea muşchilor.
 • Persoanelor care îşi schimbă stilul de viaţă, pentru a face tranziţia mai uşoară.

Știaţi că: Potrivit unei anchete efectuate în rândul consumatorilor noştri, mai mult de jumătate dintre persoanele aflate la cură de slăbire consideră că cel mai mare obstacol este renunţarea la dulciuri?

Shake One aromă de vanilie

Informaţii nutriţionale Porţie: 1 cupă (30 g) Porţii pe pungă: circa 16

Ingrediente: matrice de proteine [concentrat din proteină din zer, concentrat proteic din lapte, peptide hidrolizate din zer, caseinat de calciu (din lapte), izolat proteic din zer], matrice de carbohidraţi (maltodextrină, dextroză, glucoză), lapte praf degresat, carbonat de calciu, fibre de ovăz, fibre de portocală, L-carnitină de L-tartrat, arome, tărâţe de grâu, oxid de magneziu, emulgator (hidroxipropilmetilceluloză), clorură de sodiu, acid alfalipoic, chitosan (din creveţi), extract din boabe de cafea verde (Coffea robusta L.) (12:1; std. 50% acid clorogenic, 3% cofeină), pulbere din fructe de acai (Euterpe oleracea) (5:1), inulină (din cicoare), acid l-ascorbic, îndulcitor (sucraloză), niacină, cristale de vanilie, acetat de DL-alfa-tocoferil, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, clorhidrat de tiamină, enzima lactază, picolinat de crom (III), acid folic, papaină, bromelaină, biotină, colecalciferol.

Instrucţiuni de utilizare: Amestecă o cupă (30 g) în 300 ml de apă, lapte degresat sau lapte vegetal în shaker sau blender şi consumă o porţie pe zi.

ATENŢIE! Conţine cofeină (3 mg pe porţie). A nu se consuma de către copii sau gravide.

Această dietă de 14 zile este uşor de urmat, flexibilă, nu te înfometează, îţi asigură o cantitate adecvată de carbohidraţi, proteine şi fibre. Şi nu doar două săptămâni: o poţi urma şi pe termen lung!

 • Persoanelor aflate la dietă, ca înlocuitori de mese, pentru a-şi suplimenta cura de slăbit.
 • Tuturor celor care doresc să îşi satisfacă pofta de dulciuri într-un mod sănătos, fără a se simţi vinovaţi.
 • Înainte de antrenament, pentru mai multă energie.
 • După antrenament, pentru regenerarea muşchilor.
 • Celor care doresc să îşi accelereze şi să îşi stimuleze procesele metabolice din organism.
 • Persoanelor care îşi schimbă stilul de viaţă, pentru a face tranziţia mai uşoară.

Descriere Burn One 300 g

Pulbere cu aromă de lămâie, fără zahăr, cu capsaicină, l-carnitină, cofeină, ceai verde, crom şi alte substanţe eficiente pentru sprijinul metabolismului şi proceselor producătoare de energie.

Instrucţiuni de utilizare: Amestecă 2 cupe (10 g) în 250 ml de apă rece şi consumă o porţie pe zi.Porţie: 2 cupe (10 g)  Porţii pe pungă: circa 30

Burn One Recomandări:

 • Persoanelor aflate la dietă, ca înlocuitor de mese, pentru a suplimenta cura de slăbit.
 • Celor care doresc să îşi accelereze şi să îşi stimuleze procesele metabolice din organism.
 • Înainte de antrenament, pentru mai multă energie.
 • Persoanelor care îşi schimbă stilul de viaţă, pentru a face tranziţia mai uşoară.

Știaţi că, potrivit unei anchete la care au participat mai mult de 1300 de persoane aflate la cură de slăbire, acestea nu au făcut mişcare sau nu mai mult decât în mod obişnuit? Burn One îţi oferă forţa suplimentară de care ai nevoie pentru exerciţiile fizice.

Burn One – Informaţii nutriţionale Porţie: 2 cupe (10 g) Porţii pe pungă: circa 30

Descriere Nopalin 200 tablete

 • reduce nivelul ridicat al colesteroluluinsi trigliceridelor
 • scade nivelul colesterolului rau LDL si al trigliceridelor
 • recomandat pentru echilibrarea pancreasului , stabilizand insulina
 • sprijina functionarea aparatului cardiovascular
 • regleaza functiile gastro-intestinale, eliminand senzatia neplacuta de greata, imbunatatind functiile ficatului si pancreasului
 • antidiabetic natural, intervine in reglarea cantitatii de insulina
 • are efecte regeneratoare, curative si detoxifiante asupra organismului
 • elimina surplusul ponderal, colesterolul si al trigliceridelor
 • rol de curatare si detoxifiere la nivel intestinal, trateaza constipatia
 • protejeaza mucuoasele si regleaza tranzitul intestinal
 • leaga acizii biliari si-i elimina, protejeaza mucuoasele
 • rol de reglare a greutatii, scade retinerea lichidelor
 • controleaza apetitul exagerat, optimizeaza digestia

Nopalin Recomandări:

 • Persoanelor care urmează un regim de slăbire, datorită senzaţiei de saţietate ce apare în urma administrării tabletelor.
 • Persoanelor suferind de constipaţie, pentru a ameliora această problemă.
 • Pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului şi trigliceridelor.
 • Suferinzilor de diabet, pentru a le creşte consumul de fibre.
 • Persoanelor care au probleme cu celulita.

!!!Știaţi că: eşecul regimurilor de slăbit se datorează adeseori senzaţiei fizice şi psihice de foame? Fibrele din frunza de cactus, ingredientul de bază din Nopalin, îşi măresc volumul în timpul digestiei, dând astfel naştere senzaţiei de saţietate.

Nopalin Ingrediente active/ tabletă:

 • Frunză de cactus nopal 300 mg

Alte ingrediente: Stabilizatori – celuloză microcristalină, fosfat dicalcic; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; emulgator – hidroxipropil metilceluloză; triacetin, propilen glicol……………q.s.

347 milioane de oameni din populaţia totală a planetei suferă de diabet.

În 2004, 2,4 milioane de persoane au murit ca urmare a acestei boli. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2030 diabetul va deveni a şaptea dintre cauzele principale de deces.

Activităţile de cercetare asupra nopalului au început în 1979 în scopul folosirii acestuia pentru prevenirea diabetului, deoarece s-a descoperit că diabetul afectează o mai mare proporţie din populaţia mexicană care trăieşte în SUA, în comparaţie cu populaţia care trăieşte efectiv pe teritoriul Mexicului, unde localnicii folosesc fructul de nopal ca şi aliment: îl consumă fiert, fript, prăjit la grătar sau crud, sub formă de salate.

Experimentul a arătat că nopalul posedă capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sânge. Acest lucru se datorează probabil faptului că absorbţia carbohidraţilor este încetinită, ceea ce scade producţia de insulină.  Un principiu de bază pentru pacienţii suferind de diabet este că prin consumul de fibre se reduce reacţia glucozei din sânge.

Includeţi Nopalin în alimentaţia voastră zilnică, iar în felul acesta vă puteţi creşte consumul de fibre, asigurându-vă că nivelul glicemiei se menţine în limite normale! 

Atenţie! Luaţi întotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula mărirea volumului fibrelor pe care le conţine şi apariţia senzaţiei de saţietate.

Descriere Pure Inulin – 198,5 g

Pure Inulin conţine pudră de inulină 100% pură, extrasă din cicoare, care sprijină funcţionarea sănătoasă a tractului gastrointestinal. Aceste fibre hidrosolubile au capacitatea extraordinară de a ajunge în colon în formă intactă, servind drept hrană pentru bacteriile benefice, care se pot astfel multiplica, și limitând proliferarea bacteriilor dăunătoare. În același timp, ele reduc formarea de substanţe toxice și sprijină sănătatea sistemelor digestiv și imunitar.

Mod de administrare: Amestecaţi o linguriţă de produs în mâncare sau băutură, de cel mult trei ori pe zi. Costul dozei zilnice: 3 Lei Numărul de doze zilnice: 34

Pure Inulin Recomandări:

 • Persoanelor care suferă de sindromul de colon iritabil, balonare, spasme abdominale sau diaree.
 • Celor care suferă de constipaţie.
 • Persoanelor care se confruntă cu tulburări intestinale datorate stresului.
 • Tuturor celor care doresc să își refacă echilibrul florei intestinale.

Pure Inulin Ingrediente active /doză (1 linguriță 5,8 g): Pulbere de inulină 5,8 g

Mod de administrare: Amestecaţi o linguriţă de produs în mâncare sau băutură, de cel mult trei ori pe zi.

Atenţie! În cazul în care consumaţi Pure Inulin, beţi o cantitate ridicată de lichide în fiecare zi. Vă recomandăm să creșteţi treptat cantitatea, până când atingeţi doza zilnică maximă. Alte medicamente sau suplimente alimentare trebuie consumate cu cel puţin două ore înainte sau după administrarea produsului.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-one-diet–nopalin–shaker-roz

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close