Spaima celulelor canceroase !!!

http://frumusete.calivita4.me/product/oxymax

zenthonic, oxymax

http://frumusete.calivita4.me/product/oxymax

maxresdefault (5)

http://frumusete.calivita4.me/product/oxymax

OxyMax-Calivita

http://frumusete.calivita4.me/product/oxymax

Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducand la raspandirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le “sufoca”. Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti “carcinogeni” care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.

Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui sistem imunitar puternic.

Dr. Parris Kidd afirma ca “oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar, ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri”.

Dr. Stephen Levinc spune de asemenea ca “deficienta in oxigen este singura si cea mai mare cauza a imbolnavirii organismului”.

Astfel, aparitia unei deficiente de oxigen in sange reprezinta punctul de plecare catre pierderea imunitatii si inceputul de temut al problemelor de sanatate cum ar fi: cancer, leucemie, SIDA, Candida, cardio ischemii si deteriorarea nervilor.

Exista pe piata mai multe produse care pretind a fi oxigen aerobic sau oxigenator aerobic. Nu cumparati decat acele produse care contin oxigen electrolitic in stare moleculara (molecule) nu peroxid de hidrogen sau dioxid de clor care sunt inutile si pot fi si toxice.

Inca din 1931 Dr. Warburg a castigat primiul lui Premiu Nobel prin cercetari aratand cum cancerul este cauzat de lipsa oxigenarii celulare. In articolul “The Prime Cause and prevention of Cancer” el scria: “cauza cancerului nu mai este un mister, stim acum ca apare ori de cate ori la celula ajunge cu 60% mai putin oxigen decat are ea nevoie”

Deci oxigenarea celulelor este esentiala. Celulele preiau insa oxigenul doar prin sange. Deci, celulele trebuie alimentate cu sange suficient. In plus, sangele trebuie sa contina suficient oxigen (de regula oxigenul ajunge in sange prin respiratie, iar ceea ce respiram contine din ce in ce mai putin oxigen curat. Daca acum 100 de ani aerul continea aproximativ 22% oxigen astazi contine doar aproximativ 18%, iar in aglomeratiile urbane doar 14-15% .

IN CE CONDITII NU AJUNGE SUFICIENT OXIGEN LA CELULE??
 • Cand nu ajunge suficient sange la celule.
 • Cand nu este suficient oxigen in sange.
CUM SE POATE REMEDIA ACEASTA SITUATIE??
 • prin asigurarea unui circuit liber al sangelui prin vene si artere;
 • prin asigurarea unui aport suficient de oxigen.
CUM REALIZAM ACESTE REMEDII??
 • Prin curatirea sistemului circulator, in special prin eliminarea depunerilor (placilor) de pe peretii vaselor de sange.
 • Prin ingerarea de Oxigen aerobic care trece din sistemul digestiv in sange sub forma de oxigen stabilizat care apoi se transforma in binecunoscutul O2.
 • Prin tratarea apei pe care o bem cu Oxigen aerobic transformand-o astfel in “apa vie”.
 • Prin ozonificare aerului pe care il respiram (mai ales in interiorul casei sau apartamentului) cu ajutorul unui aparat de ozonificare.

Pentru cine recomandăm Oxy Max Calivita

Persoanelor care trăiesc în oraşe mari şi celor care se implică în activităţi sportive.

Persoanelor care doresc să stimuleze şi să crească rezerva de oxigen a organismului.

Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească metabolismul.

Persoanelor care au antecedente de cancer in familie.

Persoanelor care doresc să îmbunătăţească rezerva de energie şi procesele fiziologice ale organismului.

Persoanelor care doresc să stimuleze absorbţia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi substanţelor din plante.

  Viata este imposibila fara oxigen. Organismul nostru poate functiona armonios si echilibrat doar daca celulele primesc o cantitate adecvata de oxigen.

Daca, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mica de oxigen decat cea necesara, procesele de producere a energiei care sustin functiile vitale sunt afectate. Oxy Max poate fi un sprijin excelent pentru furnizarea de oxigen la nivel celular.

O consecinta a industrializarii a fost poluarea mediului inconjurator si scaderea continua a cantitatii de oxigen din aer. Ca urmare, mai ales in orasele mari, oxigenul apa cu oxigendin aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. In acelasi timp, organismul nostru este supus si efectelor nocive ale civilizatiei, ceea ce duce la cresterea necesarului de oxigen. In consecinta, cererea tot mai mare de oxigen este confruntata cu o limitare a sursei de oxigen.

Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara.

 Beneficiile Oxy Max:

– ajuta la oxigenarea celulelor, imbunatateste metabolismul.

– datorita efectelor sale detoxifiante şi purificatoare, oxy max contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism.

– oxy max energizeaza organismul, imbunatateste procesele fiziologice datorita moleculeor de oxigen stabiliza.

– creste absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante.

– imbunatateste circulatia sanguina, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral).

– oxy max ameliorează simptomele care deriva din dificultătile respiratorii.

– are efect benefic in cazul activitătilor fizice care solicita un consum marit de oxigen, imbunatatind semnificativ performantele fizice.

– prin cresterea oxigenarii creierului, oxy max influenteaza pozitiv functiile cerebrale.

  De ce este necesara utilizarea Oxy Max:

Mentinerea functiilor vitale ale organismului nostru necesita aproximativ 1 litru de oxigen care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celule in fiecare zi. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen.

Daca in urma cu o suta de ani continutul in oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, 19%, iar in orasele mari numai 12-15%.

In cazul in care celulele nu sunt „aprovizionate” cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce duce la perturbarea procesului  metabolic al celulelor si adoptarea de catre acestea a unui comportament aberant.oxygen pentru sport

Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive in sange), stresul, sedentarismul (prin absenta exercitiilor fizice) reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului.

CE ESTE OXIGENUL AEROBIC ???

Inventat in Canada, este un produs revolutionar realizat printr-o tehnologie ionica care stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in singe prin procesul digestiv unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber. Este manufacturat  doar de doi producatori canadieni si distribuit international sub diferite denumiri comerciale.

Durata de viata activa in sange a oxigenului stabilizat de la Calivita este de 6-8 ore.

Pare un paradox dar, datorita prezentei unui electron in plus, oxigenul activ (ionic) este un foarte bun reducator de radicali liberi.

COMPOZITIE

Molecule de oxigen electrolitic (ioni negativi) stabilizat, intr-o solutie de apa distilata si clorura de sodiu.

ADMINISTRARE

Modul recomandat de administrare

 1. General, pentru intretinere: adaugati 10-12 picaturi de 3 ori pe zi intr-un pahar cu apa (preferabil apa plata) si beti-l .
 2. Apa de baut imbogatita cu oxigen: adaugati 5-6 picaturi la litrul de apa plata. 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 150 litri de apa imbogatita cu oxigen.
 3. Pentru dinti mai albi si sanatosi: puneti 2-3 picaturi pe periuta de dinti apoi pasta de dinti si apoi spalati-va pe dinti in mod normal.
 4. Pentru apa de gura: adaugati incet (intr-un interval de 1 minut), 10 picaturi in aproximativ 50-60 ml de apa plata. Amestecati in gura si faceti gargara timp de minimum 1 minut.

http://frumusete.calivita4.me/product/oxymax

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close