Pro mama & bebe !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

new-life

http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

multivitamine gravide

http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

New Life

http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

Beneficii New Life Multivitamin

Complex de vitamine si minerale recomandat gravidelor;

Elimină efectele adverse ce apar in timpul sarcinii;

Ajută la dezvoltarea armoniaosă a bebelusului;

Se recomandă mamelor care alăptează;

Întăreşte sistemul imunitar;

Creste secretia de lapte;

Ajuta la prevenirea malformatilor congenitale;

Scade riscul de autism al copilului nou-nascut.

Prospect New Life Multivitamin de la Calivita

Există, în viaţa femeilor, etape când necesarul de substanţe nutritive este mai mare decât în mod obişnuit. De exemplu, gravidele şi mamele care alăptează au nevoie de cantităţi mai mari de vitamine şi minerale.

O suplimentare optimă cu vitamine este indispensabilă pentru menţinerea sănătăţii gravidei şi pentru dezvoltarea normală a fătului.

Cele mai des întâlnite simptome sunt stresul, iritabilitatea, nervozitatea, durerile de cap şi de spate, durerile de sâni, balonarea, edeme la nivelul mâinilor şi al gleznelor. În astfel de situaţii, este bine să ne orientăm spre suplimentarea alimentaţiei cu nutrienţi.

 de aici : http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

New Life Multivitamin se Recomanda Femeilor Insarcinate

New Life Multivitamin se recomanda femeilor insarcinateNecesarul de fier al femeilor gravide este dublu faţă de cel normal şi nu poate fi obţinut doar printr-o alimentaţie obişnuită.

De asemenea, gravidele au nevoie de cantităţi mai mari de calciu, indispensabil pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor şi dentiţiei fetusului.

Creşte şi necesarul de acid folic, care are un rol deosebit în formarea placentei şi dezvoltarea zigotului, prevenind apariţia unor malformaţii congenitale (spina bifida).

Conform ultimelor cercetari in domeniu suplimentele pe baza de acid folicadministrate inainte sau in timpul sarcinii scad considerabil riscul de autism al copilului.

Este importantă şi consumarea unei cantităţi mai mari de vitamina C, deoarece aceasta este indispensabilă pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, pentru formarea oaselor, cartilagiilor şi a colagenului, pentru procesele enzimatice.

Perpetuarea speciei a fost dorinţa oamenilor de când lumea. Viaţa sexuală ne influenţează într-o foarte mare măsură activitatea de zi cu zi  dispoziţia, starea generală, performanţa, răbdarea şi toleranţa, dictândune, de asemenea, şi simpatiile sau antipatiile. Faptul că cea 25-30% dintre bărbaţi au probleme de potenţă şi aproape jumătate dintre femei sunt frigide, constituie o problemă foarte serioasă.

Cererea de preparate care ajută la creşterea libidoului şi la tratarea impotenţei a crescut simţitor în ultimul timp.
Există, însă, unele produse cu extracte vegetale, ale căror ingrediente au fost alese cu mare atenţie, pentru ca efectul general al acestora să fie optim.

 de aici : http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

Ingredientele Benefice din New Life Multivitamin

BebelusOvăzul sălbatic este utilizat în principal în alimentaţie, dar are şi numeroase proprietăţi benefice asupra organismului. Are efecte antispastice, diuretice, emoliente şi stimulente, este tonifiant al peretelui uterin.

Conţine betasitosteroi, un compus care combate oboseala, asigură un confort psihic, este anticancerigen. Este un uşor antidepresiv, îmbunătăţeşte nivelul de energie al organismului.

Este afrodisiac, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Deşi ovăzul are de multă vreme reputaţia de a fi bobul cel mai energizant, aşanumitele sale efecte sexuale au început să fie promovate doar recent. Se spune că extractul de ovăz sălbatic eliberează testosteronul, atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Liriozma provine din Amazonia şi este o plantă foarte cunoscută pentru efectul său afrodisiac. Băştinaşii au folosit-o din cele mai vechi timpuri pentru tratarea impotenţei, frigidităţii şi steri lităţii.

Rădăcina de ginseng este de multă vreme utilizată în medicina populară chineză şi are numeroase efecte benefice asupra sănătăţii. În anul 2002, un studiu efectuat la Southern Illinois University School of Medicine a demonstrat că ginsengul îmbunătăţeşte libidoul şi performanţele sexuale.

Efectele ginsengului nu s-au datorat unor modificări hormonale, ci efectului direct al ginsengului sau al ginsenozidelor din compoziţie asupra sistemului nervos central şi al ţesuturilor gonadale. La bărbaţi, ginsenozidele pot facilita erecţia.

New Life MultivitaminFrunzele de damiana sunt un afrodiziac indian antic, folosit, În principal, pentru stimularea libidoului.

Damiana este utilizată, de asemenea, cu bune rezultate, şi pentru ameliorarea depresiei.

Rădăcina de unicorn are efect similar estrogenilor şi conţine substanţe care întăresc uterul.

Este afrodisiacul preferat al americanilor, dar este utilizat şi în sângerările neregulate la femei,

Saw Palmettopalmierul pitic, este o plantă provenită de pe coastele Americii de Nord, care are o arie de acţiune foarte largă, fiind, printre altele, un excelent diuretic şi sedativ; stimulează funcţiile ovariene, uterine şi ale prostatei.

Este unanim recunoscut efectul său benefic în hipertrofia de prostată (mărirea de natură benigă a glandei, la vârste mai înaintate).

Poti comanda de aici : http://frumusete.calivita4.me/product/new-life

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close