ANTI ALCOOLISM !!!!!!!!!!!!!

10894-shock

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-organic-noni

bottle-of-help.png

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-organic-noni

13343.jpg

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-organic-noni

Pacientul Aurum metallicum suferă de depresie marcată și se gândește adeseori la sinucidere. Este o persoană foarte sobră și melancolică care se gândește la sinucidere după o suferință (de ex. pierderea unei persoane dragi). Are o dorință puternică pentru a consuma alcool.

Pacientul Asarum europaeum este caracterizat de o sensibilitate extremă. Anumite zgomote îl pot enerva foarte tare ajungând să facă chiar crize de isterie. Este un remediu important în alcoolism.

Capsicum este un pacient obez, roșu la față cu dilatații ale vaselor mici la acest nivel și care are dorință să consume stimulante precum alcool, cafea, condimente (piper).

Pentru pacientul Causticum pierderea unei ființe dragi este sursa tulburărilor sale. Este un pacient hipersensibil, cu multe frici care are sentimentul că tot timpul s-ar putea întâmpla ceva rău. Consumul  cronic de alcool apare în urma unor suferințe repetate.

Nux vomica este un pacient pe care îl atrag orice tip de stimulante: alcool, cafea, amfetamine. Gastrita apărută ca urmare a consumului cronic de alcool poate fi tratată cu acest remediu. Este un pacient extrem de ambițios care trăiește pentru a câștiga în tot ceea ce face.

Ranunculus bulbosus este un remediu folosit în tratarea simptomelor intoxicației alcoolice acute.

Starea mentală a pacientului Syphilinum este caracterizată de frică. Acest pacient se teme de boli, în special de bolile infecto- contagioase. Această teamă îl face să aibă chiar manifestări nevrotice obsesive. Simptomul cheie al acestui pacient este dorința de a se spăla pe mâini. Acești pacienți au dorința marcată de a consuma alcool.

Sulfuricum acid are o dorință irezistibilă de a consuma băuturi alcoolice. Acidul sulfuric fiind unul dintre constituenții gazelor reziduale, simptomele acestui pacient se vor agrava dacă inhalează vapori, gaze de eșapament, fum.

http://frumusete.calivita4.me/product/pachet-organic-noni

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close