Reface tesuturile, purifica sangele, dreneaza limfa !

http://frumusete.calivita4.me/product/liquid-chlorophyll

Liquid-Clorophyl-Calivita

http://frumusete.calivita4.me/product/liquid-chlorophyll

detoxifiere-clorofila-lichida-comenzi-calivita

http://frumusete.calivita4.me/product/liquid-chlorophyll

Liquid Chlorophyll - chlorofilina.JPG

http://frumusete.calivita4.me/product/liquid-chlorophyll

Siropul Liquid Chlorophyll de la Calivita ajuta la refacerea tesuturilor, purificarea sangelui, drenarea limfei, formarea de globule rosii, asimilarea vitaminelor si mineralelor, fortificarea generala a organismului, deodorizarea interna si neutralizarea agentilor carcinogeni din corp, din aer si din alimente. Frunzele de alfalfa contin calciu, magneziu, fosfor, potasiu, fier, plus toate vitaminele cunoscute. Mineralele se gasesc intr-o proportie echilibrata, ceea ce sprijina absorbtia lor.

 • Protejeaza organismul impotriva substantelor cancerigene. Studiile sugereaza ca extractul de clorofila din lucerna poate inactiva substantele chimice cu potential cangerigen. Clorofila neutralizeaza aceste substante la nivelul ficatului si al intestinului subtire, astfel ca ele nu ajung sa fie raspandite in organism si nu-si mai pot exercita efectele daunatoare inlantuite.
 • Controleaza si regleaza nivelul de calciu din organism. Produsul este astfel deosebit de recomandat in timpul perioadei de menstruatie a femeilor.
 • Combate anemiile, in special anemia feripriva. Lucerna din care se extrage clorofila este deosebit de bogata in minerale si mai ales in fier.
 • Regleaza si controleaza nivelul glucidelor din sange. Ajuta astfel la scaderea in greutate si la mentinerea greutatii ideale a corpului intr-un mod sanatos si fara efecte secundare. Amelioreaza problemele de glicemie (diabetul).
 • Imbunatateste circulatia sangelui si limfei. Intervine in procesul de epurare a substantelor toxice rezultate din metabolismul celular prin fluidizarea / stimularea sistemului circulator sanguin si limfatic. Contribuie la consolidarea peretilor celulari, combate inflamatiile si hemoglutinarile la nivelul vaselor capilare.
 • Proprietati antibacteriene si antifungice. Stopeaza si previne dezvoltarea bacteriilor daunatoare in organismul uman, responsabile pentru un numar mare de boli si simptome, pornind de la uzualele stari febrile si mergand pana la infectii majore in corp.
 • Detoxifiant general. Constituie o modalitate foarte buna de detoxifiere a organismului deoarece actioneaza in procesul de curatare a lichidelor interstitiale din jurul celulelor corpului si apoi la nivel de organe vitale, deoarece participa activ la creearea unui mediu intern alcalin, prevenind formarea piterelor la rinichi sau depunerea grasimilor in ficat – principalele organe detoxifiante si purificatoare ale organismului.
 • Regenereaza celulele si tesuturile. Mineralele, vitaminele, proteinele si enzimele continute de clorofila din lucerna ajuta la regenerarea celulelor, tesuturilor si organelor lezate, stimuleaza vindecarea ranilor si din acest motiv Liquid Chlorophyll ajuta foarte mult la recuperarea organismului dupa accidente, traumatisme, distructii interne si externe de tesuturi si organe.
 • Are un efect alcalinizant la nivelul tractului gastrointestinal si poate fi benefic pacientilor care sufera de artrite reumatoide.
 • Ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute. Elimina respiratia urat mirositoare si mirosul corporal. Amelioreaza mirosul fecalelor, al urinei si transpiratiei.
 • Ajuta in indigestie si reduce senzatia de oboseala. Imbunatateste peristaltismul intestinal.
 • Manifesta o actiune puternic anti-inflamatorie.
 • Imbunatateste raspunsul imun (cu alte cuvinte, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar).
 • Reprezinta o excelenta gargara pentru gat. Amelioreaza durerile locale si reduce inflamatia amigdalelor.

În plus, are şi un excelent efect detoxifiant şi un uşor efect diuretic, astfel că este o componentă esenţială a tratamentelor de curăţirea a organismului.

Beneficiile Produsului Liquid Chlorophill de la Calivita

Detoxifică organismul;

Alcalinizează organismul;

Are efect antiinflamatoriu;

Creşte imunitatea;

Îmbunătăteşte circulaţia sângelui si a limfei;

Are proprietăţi antibacteriene si antifungice;

Tratează anemia;

Elimina substanţele cancerigene;

Stimulează digestia;

Regenerează celulele si ţesuturile.

Liquid Chlorophill Conţine Clorofilă

Liquid Chlorophyll,  conţine clorofilină (săruri de sodiu şi cupru ale clorofilei) derivată din alfalfa.

Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, ajută la îndepărtarea mirosurilor corporale neplăcute, elimină respiraţia urât mirositoare, optimizează circulaţia sanguină, digestia, reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte şi sprijină sănătatea.

Pe lângă multe alte efecte benefice, ajută şi la menţinerea unei activităţi intestinale optime.

Liquid Chlorophill contine alfalfaAlfalfa este una din plantele cel mai intens studiate şi reprezintă una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofilă, carotină, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxină) şi vitamina K (filochinonă), precum şi o sursă adecvată de enzime digestive.

Alfalfa este utilizată pe întreg globul de sute de ani ca roborant şi fortifiant general.

Conform rezultatelor experimentelor, aceasta poate neutraliza efectele substanţelor dăunătoare din alimente care pătrund în ficat şi în intestinul subţire, înainte ca acestea să îşi exercite acţiunea negativă.

Poate ajuta la eliminarea toxinelor şi la neutralizarea acizilor. Nutrienţii care conţin o mare cantitate de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, în special ficatul.

Ce efecte dăunătoare au toxinele din organism? 

Ce sunt toxinele? Practic, orice substanţă care exercită un efect iritant şi/sau dăunător asupra organismului uman, ne periclitează sănătatea sau modifică funcţiile biochimice ori funcţionarea organelor.

Toate acestea pot apărea din mai multe cauze, printre care şi alimentaţia neadecvată sau efectul secundar al medicamentelor.

Toxicitatea, în secolul 21, este mult mai ridicată decât în trecut. Astăzi există noi substanţe chimice, mult mai diverse şi mai puternice, ca să nu mai menţionăm poluarea tot mai ridicată a aerului, apei, radiaţiile şi centralele nucleare.

În organismul nostru ajung acum noi substanţe chimice, consumăm diferite tipuri de medicamente, mult mai mult zahăr şi alimente procesate şi ne distrugem sănătatea folosind zilnic diferite sedative şi energizante.

Beneficiile Crolofilelor asupra Sănătăţii 

Beneficii Liquid Chlorophyll - Clorofila LichidaClorofilinele joacă un rol important în detoxifierea internă a organismului, pentru menţinerea vieţii şi sănătăţii.

Detoxifierea internă se referă la procesele care neutralizează, transformă sau elimină toxinele din organism, prin intermediul următoarelor sisteme sau organe:

Respirator – plămâni, bronhii, trahee, sinusuri şi nas

Gastrointestinal – stomac, ficat, vezică biliară, colon şi întregul tract gastrointestinal

Urinar – rinichi, uretere, vezică urinară, uretră

Tegument şi glande – glande sudoripare, sebacee şi lacrimale

Limfatic – canalele limfatice şi nodulii limfatici.

Organismele vii ale regnului vegetal sunt compuse din numeroase celule diferite, care pot fi clasificate în două grupe mari: prima grupă le include pe cele care sunt responsabile de activitatea metabolică a plantei, iar a doua pe cele care, din punct de vedere al metabolismului, sunt inactive şi, pe de o parte, au un rol de sprijin mecanic, pe de alta, se îngrijesc de circulaţia fluidelor.

Cele active metabolic conţin toate organite le celulare importante din punct de vedere biochimie.

Organitele carateristice plantelor sunt plastidele. Mai exact, plastidele constituie o familie de organite ai cărei membri sunt precursorii din care mai târziu se dezvoltă cloroplastele, cromoplastele, amiloplastele şi etioplastele.
  Cloroplastele găzduiesc aparatul de fotosinteză şi au, în general, culoarea verde. O mare parte pot fi găsite în celulele frunze lor, dar pot fi întâlnite şi în alte ţesuturi verzi. Fiecare cloroplast conţine pigmentul de clorofilă.

Denumirea este de origine greacă: chloros = verde şi phylon = frunză. Pigmenţii sunt substanţe chimice care reflectă doar anumite lungimi de undă a spectrului vizibil. Aceasta le
face să pară colorate. În faza de lumină a fotosintezei una din categoriile de bază ale pigmenţilor o constituie clorofilele sau pigmenţii verzi.
De secole, în toată lumea, clorofila obţinută din lucernă se recomandă pentru detoxifiere.
Conform rezultatelor experimentelor, clorofila poate inactiva carcinogenii chimiei introduşi în organism odată cu alimentele la nivelul ficatului şi intestinului subţire, înainte ca acestea să afecteze organismul. Participă la eliminarea toxinelor şi la anihilarea acizilor. Substanţele nutritive cu un conţinut ridicat de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, mai ales ficatul.

Are un efect alcalin deosebit de puternic la nivelul aparatului digestiv, acţionează benefic În artritele reumatoide, elimină mirosul organismului, anihilează respiraţia urât mirositoare, ameliorează durerea de gât, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, digestia şi reduce senzaţia de obeseală, optimizează şi menţine starea de sănătate.

Pe lângă alte virtuţi, creşte rezistenţa celulelor faţă de bacterii, ajută la vindecarea cicatricelor, este benefice in ulcere gastrice şi reglează acitivitatea intestinală.

De ce este aşa de importantă detoxifierea organismului ?

Pentru că zilnic suntem expuşi efectelor negative ale toxinelor, provenite atât din surse externe (exogene), cât şi interne (endogene).

Toxicitatea apare în momentul în care toxinele depăşesc cantitatea care poate fi metabolizată şi eliminată din organism. Homeostaza reprezintă funcţionarea echilibrată şi armonioasă a organismului.

Acest echilibru este distrus dacă consumăm mai multe alimente decât putem digera şi utiliza sau când în organism pătrund substanţe toxice. Toxicitatea depinde de doza de toxine, de frecvenţa cu care acestea ajung în organism şi de cât de puternice sunt.

Un anumit tip de toxine, de exemplu insecticidele şi anumite medicamente, pot cauza imediat o serie de simptome, cu toate că majoritatea au efecte pe termen lung (de exemplu azbestul, care cauzează cancer de plămâni).

Atentie!

  • Clorofilele naturale nu sunt toxice.
  • Clorofila administrată oral poate colora urina şi fecalele în verde, iar limba în galben sau negru.
  • Pe durata administrării orale a clorofilei poate apărea senzaţia de greaţă.

  • În urma administrării clorofilei, testul gaiacol poate da rezultate fals pozitive.

  • Deoarece nu a fost testată siguranţa administrării clorofilei şi clorofilinei la femeile însărcinate şi la cele care alăptează, acestea pot consuma produsul doar la recomandarea medicului.

  • În cadrul experimentelor pe cobai, clorofilina a ameliorat anumite efecte secundare ale ciclofosfamidei.

  • Nu au fost înregistrate cazuri de supradozare

Indicaţii Terapetice Liquid Chlorophill : 1-0-1

http://frumusete.calivita4.me/product/liquid-chlorophyll

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close