Lupta cu cancerul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://frumusete.calivita4.me/product/vitamin-d

BANNERE-ZEGETINA-1-e7472f (1)

http://frumusete.calivita4.me/product/vitamin-d

1506195239-1506195239-129548967

http://frumusete.calivita4.me/product/vitamin-d

d

http://frumusete.calivita4.me/product/vitamin-d

Conform Școlii Chan, din Harvard, „În lumea întreagă se estimează că un miliard de oameni suferă de deficit de Vitamina D”.

De ce este Vitamina D atât de importantă?

Vitamina D îți ajută organismul să absoarbă calciu, poate cel mai important dintre minerale, pentru menținerea sănătății osoase. Lipsa vitamine D poate duce și la apariția osteoporozei sau a scăderii imunității.

Vitamina D nu este o vitamină, ci este mai degrabă asemenea unui hormon. În loc să fie produsă de tiroidă, ea este produsă de piele, când este expusă la soare. Ea este necesară pentru numeroase procese în organism.

Cortizolul are nevoie de cantităţi mari de vitamina D pentru a fi produs. Cantităţi insuficiente de cortizol produc durere şi inflamare a articulaţiilor. De aceea este nevoie de cure de cortizon pentru a alina durerea.

Alte simptome ale deficitului de vitamină D

– Senzația de arsură, la nivelul picioarelor

– Dezechilibru general

– Insomnii

– Dureri la nivelul picioarelor

– Oboseală

– Înclinația spre infecții generalizate

Surse naturale de Vitamina D

Cea mai bună sursă este soarele. Doar 15 minute de stat în soare, zilnic este poate tot ce are nevoie corpul tău.

Dacă totuși situația medicală nu îți permite să stai în soare, îți recomandăm să consumi alimente bogate în vitamina D, cum ar fi ouăle, ciupercile sau somonul.

Alte beneficii ale vitaminei D

Previne bolile cronice

Vitamina D ne poate proteja de diabet, Alzheimer sau epilepsie.

Luptă cu cancerul

Vitamina D poate încetini dezvoltarea celulelor canceroase și încetinește creșterea tumorilor.

Întărește sistemul imunitar

Vitamina D joacă un rol esențial în menținerea sistemului imunitar crescut.

Menținerea sănătății cardiace

The American Journal Of Medical Science spune că studiile au arătat faptul că deficitul de vitamină D crește riscul apariției acidentului vascular sau al infarctului.

Deci, v-am enumerat foarte multe motive pentru care este foarte bine să vă petreceți măcar 15 minute în compania soarelui sau să consumați alimente bogate în vitamina D.

Cercetările au demonstrat că vitamina D are cele mai semnificative efecte asupra activităţii tumorale specifice cancerului la sân, urmată de adoptarea unei alimentaţii sănătoase şi a unui stil de viaţă activ, respectiv de luarea de măsuri pentru gestionarea stresului şi îmbunătăţirea calităţii somnului.

 Studiile clinice recente întăresc tot mai mult ideea că vitamina D joacă un rol esenţial în prevenirea acestei forme de cancer.

Cercetătorii consideră că până la 90% dintre cazurile de cancer la sân se datorează deficienţei de vitamina D, care poate fi prevenită cu uşurinţă!

 Potrivit medicilor de la Centrul pentru Boli Canceroase Moores San Diego din cadrul Universităţii California, cancerul la sân poate fi prevenit in proporție foarte mare prin administrarea de vitamina D în doze corecte. Pe fondul deficienţelor de această vitamina, tumorile mamare se formează, cresc şi se metastazează într-un ritm mult mai alert.

 O echipa de cercetători a descoperit că femeile cu concentraţii serice mai mari de 25-hidroxivitamina D prezintă un risc de mortalitate prin cancer mamar cu 50% mai mic decât femeile cu concentraţii serice inadecvate ale aceleiaşi substanţe.
Potrivit statisticilor, cancerul mamar este a două cea mai comună formă de cancer în rândul femeilor. În medie, 1 din 8 femei se îmbolnăvesc de cancer la sân în diferite etape de viaţă. Pentru populaţia feminină, mortalitatea prin cancer la sân este secundată doar de mortalitatea prin cancer pulmonar, în topul celor mai letale boli canceroase.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close