Uita de colesterolul marit !!!

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

0-0-0-cholestone-2700x1900

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

cholestone-calivita

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

cholestone-de-la-calivita

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

aaa7

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

Cholestone este un produs naturist care inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si vaselor de sange de acele depozite de grasimi amestecate cu produse metabolice toxice sau reactive care adesea ingreuneaza circulatia de-a lungul arterelor si functionarea corespunzatoare a organelor. Pentru o eficienta maxima se recomanda impreuna cu un regim alimentar sarac in grasimi si cat mai multa miscare.

Componentii acestui preparat natural asigura o scadere a nivelului sangvin de colesterol si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor. Se cunoaste faptul ca prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara si astfel scade riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

– Pectina este o fibra solubila in apa, care ajuta la mentinerea unui nivel normal de colesterol si amelioreaza lipidemia. Este un absorbant eteric pentru lipide.

– Usturoiul din compozitie reduce nivelul sangvin al lipoproteinelor cu densitate mica (LDL), raspunzatoare de formarea ateroamelor, si in acelasi timp contribuie la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densiste crescuta (HDL) care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Actiunea asupra aparatului cardiovascular consta in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatindu-se astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

– Uleiul de seminte de in din compozitie are efect de optimizare nivelului de colesterol si lipide din sange. Reprezinta una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi nesaturati Omega 3.

– Vitamina C din compozitie ajuta la mentinerea integritatii structurale a capilarelor, accelereaza circulatia sanguina.

– Vitamina E are, de asemenea, rol in prevenirea aterosclerozei, prin efectul sau vasodilatator si in plus este un antioxidant puternic.

Cromul si Lecitina din compozitie scad colesterolul din sange, impiedica formarea placilor de aterom diminuand mult riscul de cardiopatie ischemica si infarct.

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

Produsul Cholestone este 100% Natural continand ingrediente special selectate pentru reducerea colesterolului. Dintre BENEFICII amintim:

Scade colesterolul rau;

Previne bolile cardiovasculare;

Scade nivelul trigliceridelor;

Previne infactul miocardic;

Contine acizi grasi Omega 3;

Are efecte benefice asupra digestiei;

Contine ulei de seminte de in;

Raport excelent calitate-pret.

Cholestone contine 7 ingrediente atent selectate care au ca efect reducerea colesterolului si prevenirea infarctului miocardic

Staţi bine cu colesterolul? Dacă nu, interveniţi urgent! Colesterolul este un tip de grăsime de care organismul nostru are nevoie, într-o anumită măsură, dar un nivel crescut al acestuia constituie un factor de risc la adresa sănătăţii. Ca urmare a depunerii colesterolului, aproape pe neobservate apare ateroscleroza, hipertensiunea arterială şi creşte riscul producerii infarctului miocardic.

Cholestone Contine Ulei de Seminte de In

Cholestone Contine Ulei de Seminte de InUleiul de seminţe de in este cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi omega-3.

Acesta conţine ambii acizi graşi omega-3 necesari, atât acidul alfa-linolenic, cât şi acidul linoleic, care, pe lângă rolul jucat în cadrul metabolismului, are efecte benefice în menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.

Acizii graşi omega-3 reduc semnificativ nivelul trigliceridelor şi scad într-o măsură mai mică nivelul sanguin al colesterolului.

Pectina de măr intervine în metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului şi a trigliceridelor în ficat. Împreună cu alte fibre, îmbunătăţeşte tranzitul la nivelul intestinului gros. Creează senzaţia de saţietate.

Usturoiul are multe proprietăţi benefice. Conţine numeroase substanţe active care determină scăderea colesterolului LDL („rău”) din sânge şi creşterea nivelului de colesterol HDL („bun”), reducând riscul producerii bolilor cardiovasculare.

Lecitina joacă un rol important în metabolismul lipidic şi participă la îndepărtarea colesterolului din fluxul sanguin.

Antioxidanţii (vitaminele C şi E) acţionează sinergic şi – pe lângă alte proprietăţi – protejează acizii graşi de efectul nociv al oxidării.

Cromul intervine în metabolismul lipidic prin reglarea nivelului lipidelor din sânge. Ajută la transportul grăsimilor şi la arderea acestora. Intervine benefic şi în metabolismul glucidic. Scade nivelul colesterolului LDL şi creşte nivelul colesterolului HDL din sânge.

Cu inima uşoară.

Mod de Administrare Cholestone de la Calivita : 1-1-1

http://frumusete.calivita4.me/product/cholestone

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close