Pentru stare de bine !!!!!!!

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

                               Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)
Apa saracita in deuteriu imbogatita cu oxigen stabilizat

 

 

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

lowdeuteriumoxycristal-121117083310-phpapp01-thumbnail-4

Low Deuterium Oxy Crystal supliment alimentar CaliVita este un concentrat structurat si stabilizat magnetic de apa purificata, cu un continut redus de deuteriu, la care s-a adaugat mai mult oxigen stabilizat.

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

 

APA STRUCTURATA MAGNETIC are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa. Poate creste stabilitatea si buna functionare a celulelor, in consecinta asigura sanatatea corpului uman.

APA SARACITA IN DEUTERIU poate incetini procesul de diviziune celulara – asa numita „imbatranire” a corpului –  si poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale.

OXIGENUL STABILIZAT ajuta la aprovizionarea celulelor cu oxigen si stimuleaza metabolismul.

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

Apa si oxigenul intr-o cantitate si calitate adecvate sunt elemente esentiale pentru viata umana. Un om poate trai aproximativ 3 zile fara apa si aproximativ 3 minute fara oxigen.
Cu ajutorul lor, organismul si celulele sale isi pot mentine sanatatea si se pot reface.
Corpul unui adult de 70 kg contine circa 50 litri de apa.
   Apa este deosebit de importanta pentru organismul uman pentru transportul diferitilor nutrienti, vitamine, saruri, minerale la celule, mentine temperatura normala a corpului, regleaza nivelul protonilor si electronilor, stimuleaza metabolismul si ajuta la eliminarea reziduurilor din corp prin rinichi, piele si materii fecale.
Cand pierderea de apa depaseste 10-15 % din rezervele de apa ale organismului, aceasta poate fi fatala.
   Oxigenul, la fel ca si apa, este indispensabil pentru viata.
Fiecarui bolnav care ajunge la urgente intr-un spital, primul lucru care i se face i se administreaza oxigen.
Oxigenul ajuta organismul sa isi refaca si sa isi mentina un sistem imunitar puternic si sanatos, stimuleaza metabolismul, da energie corpului, sprijina absorbtia si folosirea nutrientilor precum si a extractelor din plante, creste performantele fizice dar si cele intelectuale, intr-un cuvant mentine sanatatea.
In ultimii ani procentul de oxigen din aer este in continua scadere, prin urmare obtinem o cantitate tot mai mica din acest element.
O cantitate insuficienta de apa de baut, un mod nesanatos de viata, precum si stresul ce caracterizeaza societatea moderna a zilelor noastre, pot duce la functionarea defectuoasa a tuturor sistemelor si organelor din corpul uman.

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL – CALIVITA

 • Intareste sistemul imunitar.
 • Detoxifica si purifica organismul.
 • Deosebit de eficient in hipoxii cerebrale.
 • Neutralizeaza si elimina toxinele si metalele grele.
 • Stimuleaza procesul de regenerare celulara normala.
 • Reduce multiplicarea nociva a celulelor imbolnavite.
 • Impiedica procesul de imbatranire prematura a organismului.
 • Creste nivelul de energie al organismului.
 • Creste capacitatea intelectuala, stimuleaza memoria si concentrarea.
 • Eficient in depresii si in apropae toate afectiunile psihice.
 • Reduce stresul.
 • Imbunatateste somnul.
 • Ajuta la refacerea structurilor nervoase dupa un accident vascular cerebral.
 • Benefic adjuvant in bolile degenerative.
 • Regleaza digestia si asigura in PH optim la nivelul aparatului digestiv.
 • Scade nivelul colesterolului rau (LDL).
 • Scade nivelul glicemiei la diabetici.
 • Eficient in boli dermatologice: acnee, piodermita, reduce ridurile.
 • Accelereaza vindecarea ranilor.
 • Creste rezistenta organismului la radiatiile nocive din atmosfera.
 • Potenteaza efectele radioterapiei si chimioterapiei la bolnavii de cancer.
 • Are efecte pozitive in cancer (poate produce stagnarea evolutiei bolii, regresia sau chiar disparitia tumorilor).
 • Consumul sistematic de apa saracita in deuteriu cimbogatita cu oxigen stabilizat poate contribui la mentinerea sanatatii noastre pana la adanci batraneti.

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL – CALIVITA

 • Din cauza deterioararii continue a mediului inconjurator, apa potabila a devenit o comoara din ce in ce mai rara.
 • Stratul de oxigen din atmosfera a scazut si scade in continuare drastic, ca efect al dezvoltarii civilizatiei moderne, Low Deuterium Oxy Crystal este recomandat:
 • Tuturor persoanelor care doresc mentinerea unei stari de bine a organismului in mod permanent.
 • Tuturor persoanelor care traiesc in marile metrople unde aerul este extrem de poluat si apa potabila de calitate este tot mai rara.
 • Tuturor persoanelor care isi doresc un sistem imunitar puternic.
 • Tuturor persoanelor care lucreaza in conditii de stres continuu pentru a-si mentine sanatatea mentala, puterea de concentrare si de memorare.
 • Persoanelor care doresc sa impiedice procesul deimbatranire prematura si organismul sa-si recapete vitalitatea.
 • Persoanelor care urmeaza un tratament cu citostatice pentru a reduce efectele secundare.
 • Persoanelor varstnice pentru a reduce efectele imbatranirii.

MOD DE ADMINSITRARE

 • Ca supliment alimentar, se pun 7-10 picaturi in 250 ml de apa si se bea de 3 ori pe zi.
 • A nu se consuma nediluat.
 • Flaconul este prevazut cu picurator.

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

PROSPECTUL PRODUSULUI LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL

   Apa, cu care suntem atat de obisnuiti încât nu o considerăm a avea o mare valoare, este o substanta miraculousa, cu proprietati exceptionale, fara de care viata nu ar fi posibila.
Apa ca este cea mai raspandita substanta de pe pamant, este si cea mai enigmatica substanță. Daca i se modifica structura, compozitia, temperatura chiar, atunci proprietatile sale biologice si implicit efectul ei asupra organismului uman sunt foarte diferite.
Organismul uman contine in proportie de aproximativ 70% apa, De la 70%  în viata intrauterina și în copilarie, la adulti coeficientul de apă din organism scade la 60%, iar pe masura ce îmbătrânim ne „uscăm” atat la figurat, cat si la propriu. Apa din organismul uman nu este de un singur tip.
Rolurile fiziologice apei in organism sunt diferite în funcție de distributia sa spatiala, in raport cu structurile celular-membranare ale organismului, astfel că avem:
 – apa bond sau apă legată, care este fixata prin diferite mecanisme si modalitati de/si la structurile din interiorul celulei și este cea care protejeaza viata.
 – stratul clathrate sau apa pericelulară, apa din imediata vecinatate a membraneler celulare, cu o grosime extrem de mica care favorizează producerea reactiilor biochimice generatoare de viață în conditii normale de presiune și de temperatură – se pare că secretul vieții constă în proprietatile speciale ale apei din stratul clathrate; apa de la suprafata celulei difera foarte mult de la un om la altul
  – apa bulk sau apă vrac, cea din exteriorul mai indepartat al membranelor celulare, aflata dincolo de stratul clathrate. apa vrac (bulk) preia toate impuritatile si toxinele.
Apa se uzeaza odata cu varsta. Se consideră că apa are memorie,pentru că ea își modifică atât de mult structura, compozitia izotopică și entropia, încat capătă proprietati mult diferite de ceea ce a fost initial, purtand un fel de amprenta.
Imbatranirea apei din organism duce la degradarea structurii sale ceea ce are ca efect îmbatranirea organismului uman ca si aparitia multor boli, unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc
Cea mai stabilă asociatie în apa lichidă este tetramerul H8O4, în care 4 molecule de apa sunt legate la un loc,  permite convertirea unei structuri in cealalta, favorizand reactiile biochimice din organism si controlul lor foarte usor, astfel incat reatiile biochimice caracteristice vietii (care in laborator se pot produce doar in conditii particulare de presiune si de temperatura), se pot produce in corpul viu la conditiile normale de temperatura si presiune ale mediului inconjurator, permitand existenta vietii.

   Apa structurată magnetic poate oferi un ajutor eficient în lupta împotriva agenților patogeni și poate întări sistemul imunitar.
Apa obisnuita, trecută prin diferite campuri electrice sau magnetice, capata proprietati deosebite, putand stimula sau inhiba anumite procese biologice.
Este ştiut că lichidul din interiorul celulelor corpului nostru este foarte bine structurat. Pentru asimilarea apei obişnuite pe care o bem, organismul foloseşte o anumită cantitate de energie pentru a o structura. Consumând apă structurată, corpul nostru nu va mai risipi energia pentru sturcturarea apei.
Prin intermediul tratării magnetice a apei, proprietățile sale benefice pot fi transferate și asupra altor lichide astfel că apa structurată magnetic din Low Deuterium Oxy Crystal transformă apa în apă structurată lichidă, cristalizată precum cea din celulele organismului.
Orice tip de apă are o structură stabilită, iar schema poziţionării moleculelor diferă de la caz la caz. Spre exemplu, în apa glacială, cea de izvor sau cea structurată se formează fulgi de zăpadă simetrici cu 6 colţuri, iar în apa care a fost supusă prelucrării tehnologice (ţevi, filtre, etc), cristalele de apă sunt asimetrice şi par a fi rupte.
Asupra structurii apei pot influenţa atât temperatura, presiunea, câmpurile magnetice dar și oamenii prin folosirea cuptoarelor cu microunde, telefonului mobil şi și chiar a televizorului.
Apa stucturată este eficientă şi în eliminarea unor vicii profund înrădăcinate, cum ar fi dependenţa de cofeină, alcool şi droguri. Băuturile alcoolice, ceaiul şi cafeaua au un impact negativ asupra creierului, apa structurată magnetic este cea mai bună băutură tonifiantă şi nu posedă efecte secundare.

   Oxigenul stabilizat crește aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, crește absorția și utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante și crește performanța sportivă.
Datorita proprietatilor sale chimice speciale, oxigenul nu se dizolva bine in apă. Partial, acesta este transportat de fluxul sanguin sub formă fizica dizolvata. Cu toate ca aceste cantitati (0,3 mg de oxigen in 100 ml de sange) sunt foarte mici, ele sunt foarte importante, deoarece oxigenul poate patrunde din ser in tesuturi doar sub forma fizica dizolvata. Insa 99% din oxigen este transportat de sange doar legat de hemoglobina (Hb) din globulele rosii. O molecula de Hb poate lega maximum patru molecule de oxigen si este capabila sa transporte de 70 de ori mai mult oxigen decat cantitatea de oxigen dizolvat fizic transportata de ser.
Oxigenul dizolvat fizic in apa reprezinta un procent foarte mic și este utilizat foarte slab. Cu alte cuvinte, daca este absorbit astfel, oxigenul nu reprezinta o sursa optima pentru o energie suplimentara organismului nostru, deoarece nu poate fi utilizat suficient de rapid si eficient. oxigenul lichid stabilizat nu este imbogatit cu oxigen dizolvat fizic, ci sub forma unei legaturi chimice similare cu a hemoglobinei.
In cazul solutiei fizice, moleculele de O2 (oxigen) se amesteca cu moleculele de H2O (apa) astfel incat moleculele de apa inconjoara moleculele de oxigen, dar nu formeaza un compus comun cu acestea.
În cazul solutiei chimice din produsele care contin oxigen stabilizat, acestea reprezinta o parte integranta a anumitor substante chimice, molecule organice, iar compusul comun rezultat este incercuit de molecule de apa aranjate in grupuri. Moleculele care contin oxigen nu se mai dezintegreaza in apa, acesti compusi se descompun, iar moleculele de O2 sunt eliberate la nivelul celulelor. Prin urmare, oxigenul stabilizat este „creat” intr-un asemenea mod incat enzimele din celule sa ii poata desface legaturile chimice pentru a elibera oxigenul care le este necesar.
Moleculele de oxigen eliberate ajung la capilarele membranei mucoase a tractului gastrointestinal, unde ajuta la cresterea sau chiar la dublarea nivelurilor de oxigen dizolvat din plasma, nu de oxigen legat de hemoglobina. Schimbul de gaze dintre celulele epiteliale este mai eficient daca membranele mucoase sunt umede, procum membranele mucoase ale alveolelor pulmonare, care sunt acoperite de epiteliul alveolar si de o lama fina de lichid, sau membrana mucoasa a cavitatii bucale, esofagului, stomacului si intestinelor, datorita constitutiei lor epiteliale similare.

Apa sărăcită în deuteriu
Scăderea  concentrației de deuteriu în apă are efecte metabolice si de control asupra proliferarii celulelor canceroase.
Aceasta duce la scaderea nevoii de insulină la insulino-dependenti, scaderea colesterolului si a lipidelor la terapii de lunga durata, dar și la cresterea memoriei creative, imbunatatirea somnului, indepartarea starilor anxioase, cresterea capacitatii de muncă.
Atunci cand in molecula de apa atomul de hidrogen (H) este inlocuit prin izotopul sau greu, Deuterium (D), particularitatile functionale ale apei se schimba, manifestand actiuni biologice inhibitorii. Cu cat o apa este mai pura (cu continut mai redus de Deuterium), cu atat functiile biologice ale sale sunt mai benefice asupra vietii.
Deuteriul este unul din cei doi izotopi stabili ai hidrogenului. Nucleul celor mai multi atomi de hidrogen din natura contine un proton (simbol chimic: 1H), însa nucleul unor atomi de hidrogen mai poate contine si un proton si un neutron sau un proton si doi neutroni. În primul caz, acesta se numeste deuteriu (simbol chimic: 2H sau D), iar în al doilea – tritiu (simbol chimic: 3H sau T).
Abundenta deuteriului in apa de pe Terra este de aproximativ un atom de deuteriu la 6.400 atomi de hidrogen (156.25 parti per million), sau 0.0156%. Aceasta concentratie de deuteriu se modifica foarte putin de la o apa naturala la alta.
http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal
LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL
Apa structurata magnetic, saracita in deuteriu, cu oxigen stabilizat.
Flacon 50 ml cantitate neta.

Ingrediente:
Apa purificata saracita in deuteriu
Si apa bogata in oxigen cu oxigen stabilizat …………… 50 ml

SA VA FIE DE FOLOS !

http://frumusete.calivita4.me/product/low-deuterium-oxy-crystal

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close