Sa lăsăm natura să ne centreze !

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

aroma1

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

banner meniu

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

aroma_therapie_4

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Aromaterapia utilizează materiale vegetale și uleiuri de plante aromatice, uleiurile volatile obținute din plante – care sunt denumite uleiuri esențiale, și alți compuși aromatici, în scopul de a îmbunătăți starea de spirit, psihologică sau bunăstarea fizică. Poate fi folosită ca o terapie complementară sau, în mod cam controversat, ca formă de medicină alternativă.

Aromoterapeuții, care se specializează în practică de aromoterapie, utilizează amestecuri de uleiuri esențiale terapeutice care pot fi eliberate prin aplicarea topică, masaj, inhalare sau imersie în apă pentru a stimula un răspuns dorit.

La momentul actual nu există dovezi foarte clare ca aromaterapia poate preveni, sau vindeca orice boală, dar totuși nu este negat faptul că poate contribui la îmbunătățirea bunăstării generale.

De fapt, aromaterapia nu tratează bolile în mod direct, ci ajută corpul să îşi refacă propriile sale mecanisme de regenerare şi de îmbunătăţire a răspunsului sistemului imunitar la diferite boli.

Este cunoscut faptul că uleiurile esențiale se utilizau în scopuri terapeutice, spirituale, de igienă și ritualice de către multe civilizații antice, printre care: chinezi, indieni, egipteni, greci și romani, care foloseau uleiurile esențiale pentru a prepara produse cosmetice, parfumuri și medicamente.

Cum se utilizează uleiurile esențiale?

  • difuzie aeriană: pentru mediu sau de dezinfectare de arome aeriene
  • inhalare directă: pentru dezinfectarea respiratorie, decongestionant, expectorație precum și efecte psihologice
  • Aplicații locale: pentru masaj general, băi, comprese, de îngrijire a pielii terapeutice

Aromaterapia este deci o metodă alternativă de tratament care are scopul de a menţine şi întreţine starea generală de sănătate a organismului nostru, energizează şi relaxează totodată organismul fiind foarte potrivită pentru eliminarea stresului de zi cu zi.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Exemple de uleiuri esențiale și afecțiunile care pot fi tratate

  • Ulei esențial de Eucalipt – are efect antiseptic, antiviral, antifebril, emolient, digestiv, antireumatic. Se utilizează pentru: tulburări respiratorii, sinuzită, răceală, bronșită, gât inflamat, oboseala cronica, migrene, sau astenie.
  • Ulei esențial de Pin – are efect dezinfectant, decongestionant, antiseptic, antiinflamator si antigripal. Se utilizează pentru: infecții respiratorii acute, răceală, nas înfundat, bronșită, tuse, lipsa poftei de mâncare, reumatism, astm, guta, anxietate.
  • Ulei esențial de Lavandă – are efect calmant, anti-depresiv, anti-spasmic si relaxant. Este benefic in caz de insomnii, tensiuni musculare, stres, surmenaj, iritabilitate nervoasa, migrene, sau probleme circulatorii.
  • Ulei esențial de Lămâie – are efect purificator, tonic, digestiv, antioxidant, vitaminizant și antibacterian. Este potrivit în caz de tulburări respiratorii, răceli, oboseală cronică, reumatism, infecții în gât, hipertensiune arterială sau senzație de greață.
  • Ulei esențial de Gardenie – este astringent, hipotensiv, antiinflamator si antibacterian. Se poate utiliza în caz de: icter, anxietate, insomnie sau chiar dezechilibre cauzate de menopauză.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

  • Comandă acum KIT-ul Kräuter® AromaTherapie cu diffuser negru ceramicKitul conține:- Aparat Aroma diffuser negru ceramic – capacitate pana la 100 ml apă, în care se toarnă 2-4 picături din uleiul esențial preferat pentru o sesiune de aromaterapie chiar la tine acasă. Dotat cu lumină de noapte, aparatul este totodată umidificator de cameră, pentru un PLUS de sănătate. Conține cablu pt. priză- Uleiul de migdale pentru masaj Kräuter® este 100% pur, creat special inodor, pentru a putea fi aromat cu uleiul esential dorit. Toarna 4-6 picaturi de ulei esential Kräuter® in sticla de ulei de masaj si bucura-te de un masaj terapeutic. Kit-ul mai conține câte o sticluță de: ulei esential de Lavanda BIO Kräuter, ulei esential de Lamaie BIO Kräuter, ulei esential de Eucalipt Kräuter, ulei esentiald e Gardenia Kräuter, ulei esential de Pin Silvestru Kräuter.

 KIT-ul AromaTherapie Kräuter cu diffuser negru ceramic este vândut de Life Care. Înscrie-te acum partener și comandă-l  la un preț special : https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Beneficii si efecte

STRESUL este unul dintre factorii principali ai bolilor sau starilor daunatoare psihicului si fizicului, din zilele noastre. Dar pana si stresul are un leac.

Aromaterapia este practica de a folosi uleiurile naturale extrase din flori, tulpini, frunze, radacini sau alte parti ale unei plante pentru a spori bunastarea fizica si psihica, prin inhalare.

Kitul Kräuter® AromaTherapie te ajuta sa iti creezi propriul tau spatiu de relaxare, oaza ta de bine, chiar la tine acasa. Cu ajutorul produselor Kräuter® AromaTherapie te vei bucura de efectele deosebite ale naturii pure, in spatiul tau personal, pe care il vei crea si aromatiza in functie de nevoile si dorintele tale.

Cu un aspect deosebit, Aroma diffuserul aromatizează spațiul cu uleiul esențial preferat până la 2h.

Mod de utilizare

Se scoate capacul, se toarna apa in spatiul special dedicat din aparatul de aromaterapie, impreuna cu 2-4 picaturi din uleiul esential preferat, apoi se inchide capacul si se apasa butonul MIST. Se toarna 4-6 picaturi din uleiul esential preferat in uleiul de baza pentru masaj, pentru un masaj terapeutic.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close