Lămâia bio integrala îngheţată !

44Lămâia bio integrala îngheţată !!!

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

lamaie2

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Când te gândeşti la alimente congelate, probabil că nu te vei gândi la lămâi îngheţate. Cu toate acestea, o mama a spus că a îngheţat lămâi în mod regulat şi că sună cu siguranţă interesant.

Lămâile conţin limonoide, iar acestea sunt compuşi naturali ai fructelor citrice. Limonoizii sunt capabili să inhibe creşterea atât a ER +, cât şi a ER-celulelor cancerului de san.

Această descoperire dovedeşte cu siguranţă cât de sigure sunt citricele. Acestea sunt benefice pentru sănătate şi pentru prevenirea cancerului de san. Mai mult, aceastea dovedesc importantăconsumării de fructe pentru reducerea riscului de cancer mamar.

Nu trebuie să utilizaţi doar interiorul unei lămâi, ci întregul fruct împreună cu pielea. Cu siguranţă are beneficii uimitoare şi un miros atât de plăcut, mai ales. Este foarte important (ATENŢIE!) să folosiţi doar lămâi organice. Spălaţi-le bine şi puneţi-le în congelator. Când sunt complet îngheţate, le puteţi scoate din congelator. Apoi, începeţi să râdeti lămâia, împreunăcu pielea.

Lămâia rasă poate fi folosită în salate, supe, la sosuri de paşte, la cerealele de dimineaţă sau chiar şi la îngheţată. Puteţi să le utilizaţi în aproape orice şi mâncarea dvs. va fi mult maigustoasă.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Cum poate o lămâie îngheţată să fie atât de benefică pentru sănătate?

Lămâile pot trata cancerul:

Terapia cu lămâie a fost dovedită că este de zece mii de ori mai bună şi mai puternică decât chimioterapia pentru tratarea cancerului. Şi ceea ce este mult mai bine, este faptul că nu provoacă toate efectele secundare ale chimioterapiei care epuizează organismul.

Medicamentul utilizat în mod obişnuit în chimioterapie este Adriamicina, iar efectele lămâii sunt mult mai puternice în inhibarea creşterii celulelor canceroase.

Studiile au arătat că lămâia este capabilă să distrugă celulele maligne ale 12 tipuri de cancer. Acestea includ pancreasul, plămânul, prostată, colon şi cancerul de san.

Ce este un fapt chiar mai bun este faptul că, deşi lămâia distruge celulele canceroase, nu afectează celulele sănătoase că chimioterapia.

Şi, va veţi bucură de gustul şi mirosul sau, în timp ce chimioterapia are efecte secundare oribile asupra întregului corp.

În plus, coajă de lămâie este bogată în vitamine. Acesta conţine de fapt mai multe vitamine decât sucul. Partea tristă este că nu foarte mulţi oameni sunt conştienţi de acest lucru, aşa că risipesc coajă de lămâie.

Aceste vitamine ajută la curăţarea organismului prin scăderea toxinelor şi a deşeurilor.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Alte beneficii ale lămâii congelate:

Lămâia are proprietăţi antimicrobale care lupta împotriva bacteriilor, viermilor şi paraziţilor care atacă organismul. Ele pot trata chisturile şi tumorile.

Acesta va reduce riscul de boli de inima şi accident vascular cerebral prin reglarea tensiunii arteriale ridicate.

Mai mult, reduce stresul şi toate tulburările nervoase, deoarece acţionează că un antidepresiv.

Prin urmare, nu trebuie să pierdeţi o altă zi fără consumul de lămâi. Acesta va menţine cu siguranţă organismul dumneavoastră într-o sănătate perfectă şi va lupta împotriva tuturor bacteriilor, infecţiilor şi a bolilor care atacă sistemul imunitar.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

De ce este terapia cu lămâie înghețată atât de benefică?

În primul rând, trebuie să vă explicăm de ce se numește terapia cu lămâie înghețată. Acest remediu este folosit de multe ori de către persoanele care suferă de cancer ca un „supliment” la sesiunile de chimioterapie.

Alegerea se bazează pe efectul antioxidant al lămâii asupra celulelor maligne și pe capacitatea sa de a proteja sistemul imunitar. După cum știți, bolnavii de cancer sunt supuși unor tratamente agresive ce le afectează sistemul imunitar.

De aceea, în aceste cazuri lămâia este un tratament foarte folositor. Nu putem însă afirma că este un remediu 100% eficient pentru cancer. După cum am spus, terapia este complementară tratamentelor convenționale și contribuie la prevenirea dezvoltării tumorilor și la contracararea efectelor chimioterapiei.

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Efectele anticancerigene ale lămâii nu sunt însă singurele beneficii ale sale. Vă vom explica mai multe despre acest lucru.

1. Este o sursă naturală de vitamine

Coaja de lămâie conține de cel puțin 10 ori mai multe vitamine decât zeama ei! Este interesant de știut că tocmai în stratul exterior al acestui fruct sunt ascunse cele mai multe beneficii. De obicei nu profităm de acestea pentru că nu consumăm coaja. O aruncăm și folosim doar zeama.

Vreți să știți ce vitamine puteți asimila prin terapia cu lămâie înghețată?

  • Pectină
  • Vitamina C
  • Flavonoide precum tangerina
  • Mai mult de 22 de compuși diferiți capabili să încetinească oxidarea celulară

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

2. Protejează și întărește sistemul imunitar

Este minunat. Terapia cu lămâie înghețată poate combate multe dintre afecțiunile la care suntem expuși în mod constant: răceala clasică, infecțiile, gripele…

Multe persoane își prepară, de exemplu, infuzii din coajă de lămâie. Este bine de știut însă că prin fieberea lămâii se pierd până la 40% din proprietățile ei. Dacă lămâia este înghețată, toate vitaminele sunt conservate și le puteți consuma mai ușor. Este delicioasă!

3. Lămâia înghețată vă ajută să slăbiți

După cum știți, lămâia este un fruct foarte util pentru detoxifierea organismului. Ea luptă cu lipidele din sânge ce determină formarea colesterolului și care sunt stocate sub formă de grăsime în organism. Potrivit nutriționiștilor, este indicat să consumați în jur de 75 g de lămâie pe zi pentru a slăbi într-un mod sănătos. Aceasta trebuie însoțită și de o alimentație sănătoasă. De ce să nu încercați?

https://www.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=413569&isMandatory=true

Reclame

4 gânduri despre „Lămâia bio integrala îngheţată !

  1. De ce trebuie sa congelez lamaia? Nu este normal sa o consum asa cum o cumpar?

    1. prin congelare se separeaza celulele si devin coloidale

  2. Nu am stiut. Acum, iartati-mi ignoranta. De ce sunt celulele coloidale benefice. Bine, eu nici nu stiu ce inseamna celule coloidale.

    1. este mult de spus….sunt bune si e destul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close