Detoxifiere la superlativ

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

yucca-elephantipes-n3

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

Beneficiile Produsului Pure Yucca de la Calivita

Detoxifică organismul;

Accelerează metabolismul;

Se recomandă în afecţiunile intestinului gros;

Revigorează şi întinereşte organismul;

Îmbunătăteşte echilibrul fizic şi psihic;

Reglează nivelul colesterolului şi al stresului;

Se recomandă în cazuri de inflamaţii ale articulaţiilor.

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

Prospect Pure Yucca de la Calivita

Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor?
Acum vă prezentăm o plantă din America. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

Pure Yucca contine yuccaYucca este o planta vesnic verde, care creste in Statele Unite ale Americii, Mexic si in Insulele Caraibe. Seamana intrucatva cu un palmier:are o tulpina groasa si scurta si frunze lungi si ascutite.

Florile de Yucca au forma de clopotei si formeaza ciorchini mari , piramidali, care miros foarte puternic in timpul noptii.

Yucca face parte din familia liliacee, iar indienii o considera cea mai frumoasa floare a desertului. Din cauza proprietatilor sale curative incredibile a fost numita „arborele vietii”.

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

Conform diviziunii moderne a bolilor, afectiunile inflamatorii cronice ale intestinului gros (catar, polipi, boala lui Chron, colita ulceroasa) si afectiunile reumatice sunt incluse in categoria bolilor metabolice cronice.

O serie de plante medicinale pot grabi eliminarea materiilor reziduale si toxice din organism, datorita efectelor lor diuretice si de aceelerare a proceselor metabolice, imbunatatind astfel starea generala a celor care sufera de afectiuni cronice si degenerative. Dintre toate aceste plante yucca are efectul cel mai puternic.

Dar care este secretul acestei plante? Probabil faptul ca creste in cele mai aspre conditii climaterice: noaptea indura frigul , inghetul si vantul, iar ziua canicula insuportabila si lipsa ploii, care poate sa nu cada luni de zile. Extractul de yucca contine numeroase enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante.

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

Yucca se Recomandă în Numeroase Afecţiuni

Yucca are nenumarate efecte asupra organismului uman, dar cel mai important este acela de detoxifiere. Deasemenea imbuntateste absorbtia , faciliteaza procesul de digestie, regleaza eliminarea materiilor reziduale din organism.

Yucca este un ajutor nepretuit, in primul rand pentru cei care sufera de diferite afectiuni ale intestinului gros. Numarul acestora este in crestere, in special in tarile industrializate, unde una din trei persoane prezinta simptome de inflamare cronica a intenstinului gros.

In ultimul timp soponina din yucca a fost folosita cu succes in tratarea inflamatiilor articulatiilor. Aceata planta actioneaza intr-un mod asemanator steroizilor si medicamentelor nesteroidiene antiinflamatoare, insa fara a avea efectele negative ale acestora.

Dupa o cura de yucca de cateva saptamani, organismul se revigoreaza si intinereste. Acesta planta cu efecte tamaduitoare extraordinare imbunatateste echilibrul fizic si psihic, ofera senzatia de vitalitate si asigura protectie impotriva diferitelor infectii si boli. Totodata reduce si nivelul colesterolului sanguin si efectele stresului.

Pure Yucca – Veşnic verde!

https://frumusete.calivita4.me/products/pure-yucca

LA 2 PRODUSE COMANDATE AI TRANSPORT GRATUIT PANA LA USA TA !

Lasă un comentariu