MARILE BENEFICII ALE OLIFE


BENEFICIILE OLIFE :
OLife și proprietățile sale antioxidante :
Ce face ca o floare să se ofilească, un măr să putrezească, celulele noastre să îmbătrânească și pielea noastră să se ofilească? Oxidarea celulară: premisa stresului oxidativ.

Auzim din ce în ce mai des despre stresul oxidativ, dar ce se înțelege prin această expresie? În termeni simpli, îl putem defini ca un dezechilibru între cantitatea de radicali liberi și cantitatea de antioxidanți din corpul nostru, care poate duce la deteriorarea celulelor și țesuturilor. Este bine de reținut că în timpul proceselor metabolice obișnuite, celulele noastre produc radicali liberi. Corpul nostru, după cum știm, este o mașină perfectă și, în situații normale, produce substanțe antioxidante, precum glutationul, care le pot neutraliza.

OLife : sprijină metabolismul lipidelor și carbohidraților
Metabolismul lipidelor și metabolismul carbohidraților sunt procesele biochimice prin care organismul uman folosește nutrienții din dietă pentru a produce energie, a construi țesuturi și a menține funcțiile corpului.

Este important să sprijinim aceste procese și să le îngrijim, deoarece funcționarea defectuoasă a acestora poate duce la tulburări precum obezitatea sau diabetul.

OLife : circulație normală a sângelui și regularitatea presiunii arteriale
Cine nu a auzit niciodată de hipertensiune arterială sau de tensiune arterială prea scăzută și de tulburările asociate cu acestea?

Circulația normală a sângelui și nivelul corect al tensiunii arteriale sunt factori cheie pentru eficiența întregului nostru organism. Sângele este pompat din inimă prin vase și transportat către diferitele organe și țesuturi ale corpului, furnizându-le oxigenul și substanțele nutritive de care au nevoie pentru a funcționa. Atunci când acest echilibru delicat este subminat, pot exista diverse consecințe asupra sănătății noastre: un risc crescut de a dezvolta tulburări cardiovasculare, dar și ateroscleroză, tromboză, accident vascular cerebral sau insuficiență cardiacă sau renală.

De aceea este important să se păstreze o regularitate în capacitatea sistemului cardiovascular de a menține o tensiune arterială adecvată și stabilă și un flux sanguin adecvat în tot organismul.

Controlul fiziologic al zahărului din sânge și al colesterolului
În octombrie 2022, un studiu clinic realizat de prof. Giuseppe Derosa, șeful Centrului Universitar pentru Diabetologie, Boli Metabolice și Dislipidemie, Universitatea din Pavia la Policlinico San Matteo, a fost publicat în Jurnalul de Cercetare în Alimentație și Nutriție. Cercetarea a fost realizată cu scopul de a evalua efectele OLife® asupra parametrilor glico-metabolici, a stării glicemice la pacienții pre-imbolnaviți cu scăderea glicemiei a jeun (FHG), a profilului lipidic și a parametrilor inflamatori.

Studiul a arătat că OLife®, administrat timp de 3 luni cu o doză de 70 ml/zi și combinat cu o dietă standardizată, a permis pacienților să:
– să reducă concentrația de lipide din sânge , ceea ce este util în caz de colesterol și trigliceride mari. niveluri;
– reduce glicemia a jeun și postprandială , cu efect pozitiv în consecință asupra vârfurilor glicemice;
– contracarează inflamația .

Ce este glicemia și de ce este important să o ținem sub control.
Glicemia este un parametru care măsoară concentrația de glucoză din sânge.
Poate varia pe parcursul zilei, în funcție de tipul de dietă și de activitatea fizică.

Nivelul de glucoză din sânge este menținut constant în sânge prin acțiunea a doi hormoni:

INSULINĂ
Produsă de celulele beta ale pancreasului, intră în acțiune atunci când nivelul glucozei din sânge devine prea mare, mai ales după o masă bogată în carbohidrați.

GLUCAGON
Are o acțiune antagonistă față de cea a insulinei. Când nivelurile de glucoză din sânge scad, aceasta este secretată de celulele alfa ale pancreasului, oferind aport ficatului pentru a elibera în sânge glucoza stocată în acesta.

Important !!!

OLIFE se comandă aici : https://evergreenlife.io/ioanconstantin

Lasă un comentariu